Taalreis Engels! De Taalreis Amerika | San Francisco

Taalreizen/Engels_Verenigde Staten_taalcursus_Engels_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Amerika | San Francisco!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Taalcursus Engels in San Fransisco? Verbeter je Engels in het multiculturele San Fransisco, met haar tolerante en vriendelijke bevolking is het prettig vertoeven!

Unieke ervaringen met de Taalreis Amerika | San Francisco!

Sprankelend San Francisco. San Francisco, de stad met de kabeltrams en de Golden Gate Bridge, maar ook de beroemde gevangenis Alcatraz. San Fran is een multiculturele stad. Er hangt een relaxte sfeer en ook het nachtleven is zeker het ontdekken waard! De stad is omgeven door een bergachtige, groene omgeving. Naast de lessen organiseert de talenschool in San Francisco een gevarieerd sociaal programma. Zo staan onder andere de volgende dingen op het programma: een museum bezoek, een stadtour door San Francisco, een karaoke nacht, een ballontocht, hanggliding, boottochten door Yosemite National Park. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in San Francisco. Alcatraz. Yosemite National Park. Fisherman's Wharf. Ferry Building. Exploratorium. San Francisco Museum of Modern Art. Doen in San Francisco. Aanschouw de Golden Gate Bridge vanaf de Marin Headlands. Bezoek Chinatown, het op een na grootste Chinatown van Amerika. Ga uit eten; meer dan 4.500 restaurant waaruit je kunt kiezen. Maak een ritje je met de klassieke kabeltram; het symbool van San Francisco. Steek de 2,8 kilometer lange Golden Gate Bridge over per fiets. Juich voor de 49ers (American football), de Giants (honkbal) of de Raiders (ijshockey) tijdens een wedstrijd. Maak je huiswerk in een koffiehuis; meetingpoint voor jong en oud. Bezoek het San Francisco Jazz Festival. Ga naar de Mexicaanse wijk The Mission. Rijd met de auto de 49 Miles Scenic Drive. Joyce (19) volgde een cursus in San Francisco. "De school ligt in het hart van San Francisco, vlak bij het meest populaire winkelgebied in de stad. Wat ik fijn vond wat de goede mix van nationaliteiten. Ik heb vrienden gemaakt uit heel de wereld: onder andere uit Europa, Japan en Zuid-Amerika."

Wat kost de Taalreis Amerika | San Francisco?

Kostenoverzicht Taalreis Amerika – San Francisco. De programmakosten voor een Taalreis naar Amerika zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis San Francisco. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Amerika. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Engels op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Amerika. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Kosten voor de reistoestemming (bij Kort standaard cursus van minder dan 12 weken) of visumkosten voor studentenvisum (alle andere cursussen). Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens andere taalreis mogelijkheden in Amerika. ▶ Engels leren in Amerika – San Diego. ▶ Engels leren in Amerika – Los Angeles

 

Waar is de Taalreis Amerika | San Francisco?

 

Op zoek naar een taalcursus Engels als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Engels als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

San Francisco, Taalreis Amerika

Bestemming

Verenigde Staten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Engels! De Taalreis Amerika | San Francisco”