Taalreis Engels! De Taalreis Engeland | Bournemouth

Taalreizen/Engels_Verenigd Koninkrijk_taalcursus_Engels_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Engeland | Bournemouth!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Studeer Engels op een erkende talenschool in Bournemouth. Goed voor je CV en de perfecte plek om de Engelse cultuur te ontdekken. Vraag de brochure aan

Unieke ervaringen met de Taalreis Engeland | Bournemouth!

Hip Bournemouth. Bournemouth is een populaire kustplaats gelegen aan de zuid kust van Engeland. De plaats staat bekend als eerste klas vakantie resort met zijn prachtige stranden en vele toeristische attracties. Tevens is de stad een populaire bestemming voor het volgen van een taalcursus Engels vanwege zijn bruisende nachtleven, vele sport mogelijkheden en zijn ligging ten opzichte van Londen. Er is voor ieder wat wils. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Bournemouth. Russell-Cotes Art Gallery & Museum. Pleasure Gardens. St. Peter's Church. Corfe Castle. The New Forest National Park. Doen in Bournemouth. Bezoek het Oceanarium: plezierig en leerzaam. Maak je huiswerk op een terrasje aan de boulevard. Volg yogalessen op 'Boscombe beach'. Leer surfen op een van de lokale surfscholen. Bekijk Bournemouth vanuit het 'Bournemouth Eye Balloon'. Verken het uitgaansleven en ontmoet internationale studenten. Ga lunchen in een Engelse pub: fish and chips. Aanschouw de indrukwekkende krijtrotsen bij Swanage. Ga shoppen in het Bournemouth Town Center. ▶ Lees ook de blog op Travel Today: Zien en doen in hip Bournemouth. Rosanne (19) volgde een cursus in Bournemouth. "Het was geweldig! Zoveel gezien en geleerd, zoveel mensen leren kennen uit veel verschillende landen. Ik mis het ontzettend. Het was echt een onvergetelijke ervaring en herinnering."

Wat kost de Taalreis Engeland | Bournemouth?

Kostenoverzicht Taalreis Engeland – Bournemouth. De programmakosten voor een Taalreis naar Engeland zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Bournemouth. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Engeland. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Engels op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Engeland. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket aan voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens andere taalreis mogelijkheden in Engeland. ▶ Engels leren in Engeland – Brighton. ▶ Engels leren in Engeland – Hastings

 

Waar is de Taalreis Engeland | Bournemouth?

 

Op zoek naar een taalcursus Engels als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Engels als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Bournemouth, Taalreis Engeland

Bestemming

Verenigd Koninkrijk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Engels! De Taalreis Engeland | Bournemouth”