Welke HBO opleiding uitkiezen en vergelijken?

Wij hebben een brede sortering van diverse HBO-opleidingen. Op het moment bieden wij alleen opleidingen aan van LOI, NTI en NHA. Dit wordt in de komende tijd uitgebreid met meer studies op HBO niveau. Onderstaand vindt u een volledig overzicht van alle categorieën die u op uw gemak kunt vergelijken.

Welke HBO opleiding is geschikt? Klassikaal of thuisstudie?

U kan het beste eerst de focus leggen op wat u wilt gaan doen. En wat u met de opleiding wilt bereiken. Concentreer dus eerst op het aanbod van de opleidingen. Men kan kiezen uit diverse opleidingen zoals commerciële economie, de pabo of bijvoorbeeld een rechten studie. De opleidingen kunnen zowel klassikaal of als een thuisstudie aangeboden worden.

HBO-opleidingen-thuisstudie

Het is verstandig om hbo opleidingen te vergelijken, omdat niet elke opleiding dezelfde specialisaties of zelfs een specifieke opleiding niet aanbiedt. Wij hopen dat de keuze voor een geschikte HBO opleiding door onze website iets makkelijker wordt.

De erkende HBO opleiding.

Studiemarathon wil zorgdragen voor een hoge kwaliteit aan HBO opleidingen. Sommige opleidingen zeggen dat ze een hogeschool zijn terwijl ze die titel niet mogen voeren. De overheid heeft hiervoor het Croho register in het leven geroepen. Hier kunt u controleren of een opleiding ook daadwerkelijk de naam hogeschool mag dragen.