Taalreis Engels! De Taalreis Engeland | Brighton

Taalreizen/Engels_Verenigd Koninkrijk_taalcursus_Engels_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Engeland | Brighton!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Leer Engels op een talenschool in Brighton aan de Britse kust. Goed voor je CV en de perfecte plek om de Engelse cultuur te leren kennen! Lees meer.

Unieke ervaringen met de Taalreis Engeland | Brighton!

Levendig Brighton. Brighton, ook wel omschreven als 'London by the sea', is een populaire Engelse kustplaats en afgelopen zomer ons meest populaire taalreisbestemming. Het is een stad met ongeveer 250.000 inwoners en heeft alles! Een leuk winkelcentrum, voldoende entertainment en veel cafés en restaurants. Brighton is ook een bekende studentenstad en je zult je als taalcursusstudent ook snel thuis voelen in deze relaxte kustplaats. Brighton staat ook nog bekend als de stad waar je de beste ‘fish & chips’ kunt krijgen! Dus zeker het proberen waard! Met London op maar 50 minuten reistijd per trein is Brighton een ideale plek om je Engels op te frissen, te genieten van de typisch Engelse cultuur én af en toe een ‘shoppingtrip’ naar het grote Londen te maken.. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Brighton. North Laine. Royal Pavilion. St Andrew's Church. Victorian aquariums. Brighton Pier. Doen in Brighton. Ga naar de film bij Brighton Rock of Quadrophenia. Neem de trein naar London en ontdek de hoofdstad van Engeland. Bezoek het Booth Museum of Natural History. Neem je medestudenten mee naar het strand. Bezoek één van de jaarlijkse kunstfestivals. Ontdek het veelzijdige nachtleven. Ga naar een musical. Vergaap je aan alle jachten in de grootste jachthaven van Groot-Brittannië: Brighton Marina. Maak je huiswerk op het terras van één van de funky cafés of restaurant op aan de promenade. Zet in op jouw favoriete paard bij traditionele Engelse paardenraces. Marian (22) volgde een cursus in Brighton. "De talenschool is groot en biedt je als student ontzettend veel moderne faciliteiten. Vooral de studieruimtes vond ik erg fijn. In Brighton is altijd veel te doen en het strand is heel mooi! Af en toe gingen we naar Londen om te shoppen. Met de trein ben je er met een uur". Meer informatie over Brighton vind je op 'Bestemming uitgelicht: Brighton'

Wat kost de Taalreis Engeland | Brighton?

Kostenoverzicht Taalreis Engeland – Brighton. De programmakosten voor een Taalreis naar Engeland zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Brighton. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Engeland. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Engels op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Engeland. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket aan voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens andere taalreis mogelijkheden in Engeland. ▶ Engels leren in Engeland – Hastings. ▶ Engels leren in Engeland – Bournemouth

 

Waar is de Taalreis Engeland | Brighton?

 

Op zoek naar een taalcursus Engels als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Engels als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Brighton, Taalreis Engeland

Bestemming

Verenigd Koninkrijk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Engels! De Taalreis Engeland | Brighton”