Nederlands als tweede taal (NT2) taalstudie of taalcursus

Werken met baby’sGezondheidszorg en Welzijn

Waar volgt u de taalcursus Nederlands als tweede taal (NT2)?

Deze taalcursus of thuisstudie Nederlands als tweede taal (NT2) wordt u aangeboden door LOI. Met meer dan 100.000 cursisten per jaar mag LOI zich één van de grootste opleiders van Nederland noemen.

De studiemethode van deze taalcursus Nederlands als tweede taal (NT2) is thuisstudieen wordt u aangeboden door LOI voor:

831,00

Ga direct naar LOI

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

De Nederlands als tweede taal (NT2) thuisstudie of taalcursus van LOI

  • Maandelijkse kosten: 11 x € 75,50 of € 831,00.
  • Jaarlijkse kosten: € 
  • Inschrijfgeld: 29,50 (eenmalig)
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Studieduur: 11 maanden
  • Levertijd tot aanvang cursus: 2-3 werkdagen
  • Examenmogelijkheid: Ja

Over de taalcursus Nederlands als tweede taal (NT2)

De cursus of opleidingsvorm van Nederlands als tweede taal (NT2) is thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 11 maanden.

De opleiding wordt afgesloten met een staatsexamen, waarmee u het erkende staatsexamendiploma NT2 programma 1 of 2 behaalt. Met het diploma wordt het volgen van een opleiding in Nederland of het krijgen van een baan een stuk gemakkelijker!

Waarom de taalcursus Nederlands als tweede taal (NT2) volgen?

Wanneer men een taalcursus als thuisstudie wilt volgen heeft dit vaak één of meerdere redenen. Men kan het interessant vinden of men gaat een tijd naar het buitenland om te wonen of te werken. Sommige volgen een taalcursus alleen om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals  Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken.  Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

 

Vraag een gratis proefles aan of schrijf je nu in en ontvang een Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. EUR 50,- cadeau!

 

 

Thuisstudies en opleidingen vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding. Maar ook diverse taalcursussen, hobbycursussen, Voeding/Sport/Gezondheid  en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

LOI

Naam Opleiding Of Thuisstudie:

Nederlands als tweede taal (NT2)

Opleidingsvorm:

Thuisstudie

Levertijd (thuis)studiepakket:

2-3 werkdagen

Cursusduur:

11 maanden

Volledige Prijs:

831.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Nederlands als tweede taal (NT2) taalstudie of taalcursus”