Makelaar Taxateur O.Z. (Wonen) thuisstudie of opleiding

Beroep

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie Makelaar Taxateur O.Z. (Wonen)?

Deze thuisstudie Makelaar Taxateur O.Z. (Wonen) wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus Makelaar Taxateur O.Z. (Wonen) is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

399,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Makelaar Taxateur O.Z. (Wonen) thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €399.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 24 maanden

Over de thuisstudie Makelaar Taxateur O.Z. (Wonen)

Een makelaar moet van alle markten thuis zijn. Niet alleen moet hij verstand hebben van vastgoed en de wetgeving er omheen. Hij moet ook goed kunnen communiceren met klanten, makelaars, banken en andere partijen, en een vriendelijke, betrouwbare uitstraling hebben. Met de cursus makelaar taxateur O.Z. haal je alvast de juiste kennis in huis om jouw carrière in de makelaardij te starten. Hiermee behaal je het officieel erkende diploma van SVMNIVO, en kun je als makelaar aan de slag.

Waarom deze thuisstudie Makelaar Taxateur O.Z. (Wonen) bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus Makelaar Taxateur O.Z. (Wonen) volgt u bij Laudius. De cursus makelaar taxateur O.Z. geeft je alle kennis die je nodig hebt om als makelaar aan de slag te kunnen. Of je dat nu doet bij een bestaand bedrijf of je eigen makelaarskantoor opricht, jij hebt de juiste kennis in huis om elke opdracht tot een goed einde te brengen. De cursus makelaar taxateur O.Z. kan je verder helpen in jouw carrière: Behaal een officieel erkend diplomaMet het succesvol afronden van het examen ontvang je het officieel erkende diploma makelaar taxateur O.Z. van SVMNIVO. Hiermee kun je aan elke partij aantonen dat je over de juiste kennis beschikt. Vergroot je kans op een baan in de makelaardijHeb je ambities richting de makelaardij? Met dit diploma op zak kun je aantonen dat jij een geschikte kandidaat bent voor die leuke baan! Begin je eigen makelaarskantoorMet het afronden van deze cursus heb je de mogelijkheid om je eigen bedrijf te beginnen. Voortaan ben jij eigen baas! Breid je kennis van vastgoed uitWerk je niet in de makelaardij, maar heb je wel veel te maken met vastgoed en  makelaars? Dan kun je met deze cursus je kennis uitbreiden en je eigen vakgebied verrijken.

Cursusduur thuisstudie Makelaar Taxateur O.Z. (Wonen)
Deze pagina gaat over een cursus Makelaar Taxateur O.Z. (Wonen),  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 24 maanden. Vrijwel alle examens voor de verschillende onderdelen (die samen recht geven op het officieel erkende diploma Makelaar- Taxateur) worden doorlopend afgenomen. Meer info en aanmelden via www.svmnivo.nl

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals Makelaar Taxateur O.Z. (Wonen) ?

Deze cursus/opleiding Makelaar Taxateur O.Z. (Wonen) uit de categorie Eigen zaak volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

399.00

Cursusduur:

24 Maanden

Niveau Opleiding:

MBO

Vooropleiding:

U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Makelaar Taxateur O.Z. (Wonen) thuisstudie of opleiding”