Taalreis Duits! De Taalreis Duitsland | Frankfurt

Taalreizen/Duits_Duitsland_taalcursus_Duits_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Duitsland | Frankfurt!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Taalreis Duits: heb jij zin om het energieke Frankfurt en de Duitse cultuur te ontdekken? Dan is een taalreis Duits hiervoor de perfecte combinatie!

Unieke ervaringen met de Taalreis Duitsland | Frankfurt!

Fijn Frankfurt. Frankfurt is de ‘jonge’ metropool met moderne wolkenkrabbers die samensmelten met karakteristieke kerken en gebouwen. De stad ligt aan de rivier de Main, waar in de zomer veel zandstrandjes en beach volleybalvelden te vinden zijn. Frankfurt am Main heeft als bijnaam ‘Mainhattan’. Het is namelijk de enige Duitse stad met wolkenkrabbers van betekenis. Het financiële hart van Duitsland staat bekend als enigszins saai, maar niets is minder waar. Het historische centrum is geheel gerenoveerd, er zijn verscheidene musea met interessante collecties en het stadsdeel Alt-Sachsenhausen is niet alleen een schilderachtige wijk maar je vindt er ook vele cafés, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Voor liefhebbers van moderne architectuur valt er ook genoeg te ontdekken in Frankfurt. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Frankfurt. Römerberg. Sankt Bartholomäusdom. Goethe Museum en Goethe Huis. De botanische Palmengarten. Museum für Moderne Kunst. Städel Museum. Doen in Frankfurt. Wandel door de Altstadt van Frankfurt. Aanschouw alles wat voorbijkomt op de Römerberg, het hoofdplein van de stad. Bezoek een museum bij de Museumoever langs de Main. Dineer in een van de internationale eethuisjes in de stationswijk. Shoppen in de winkelstraat Zeil. Bezoek een concert of toneelstuk in de Alte Oper. Ontdek de uitgaansbuurt Alt-Sachsenhausen. Bekijk vanaf de 200 meter hoge Main Tower het uitzicht over Frankfurt. Maak een wandeltocht in het Taunus gebergte. Katja volgde een taalcursus in Frankfurt. "Op de eerste dag op de talenschool wordt je kennis van de Duitse taal getest. Zo kom je terecht in een klas die aansluit op je eigen niveau. Dat vond ik erg fijn. Ik hoefde niet bang te zijn dat ik de lessen niet kon volgen.". Meer weten over Frankfurt? Je leest het in "De must see’s & do’s in het Duitse Frankfurt"

Wat kost de Taalreis Duitsland | Frankfurt?

Kostenoverzicht Taalreis Duitsland – Frankfurt. De programmakosten voor een Taalreis naar Duitsland zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Frankfurt. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Duitsland. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Duits op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. Lesmateriaal, ter plaatse te betalen (zie prijslijst). De reis naar Duitsland. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens de andere taalreis mogelijkheden in Duitsland. ▶ Duits leren in Duitsland – Berlijn. ▶ Duits leren in Duitsland – Hamburg. ▶ Duits leren in Duitsland – München

 

Waar is de Taalreis Duitsland | Frankfurt?

 

Op zoek naar een taalcursus Duits als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Duits als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Frankfurt, Taalreis Duitsland

Bestemming

Duitsland

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Duits! De Taalreis Duitsland | Frankfurt”