Mode ondernemer thuisstudie of opleiding

Eigen zaak-Mode ondernemer-thuisstudie-eigen-zaak

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie Mode ondernemer?

Deze thuisstudie Mode ondernemer wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus Mode ondernemer is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

99,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

Mode ondernemer thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €99.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 9 maanden

Over de thuisstudie Mode ondernemer

Wanneer je aan mode denkt, denk je al snel aan kleding. Modellen die op de catwalk de nieuwste creaties van ontwerpers tonen, en grote winkelketens die de laatste mode verkopen. Heb je een neus voor de laatste modetrends, en wil je van je voorliefde voor mode je beroep maken? Begin dan je eigen onderneming in de modebranche, met behulp van deze thuisstudie!

Waarom deze thuisstudie Mode ondernemer bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus Mode ondernemer volgt u bij Laudius. Om een succesvol bedrijf in de modebranche op te zetten is het niet noodzakelijk om je eigen kleding te kunnen maken. Wel heb je een uitgebreide kennis van de mode-industrie nodig zodat je precies begrijpt hoe het proces verloopt, van het ontwerpen van de kleding tot het maken, transporteren en uiteindelijk verkopen. De cursus mode ondernemer leert je stap voor stap hoe dit proces werkt. En dat heeft niet alleen voordelen als je als zelfstandig ondernemer wilt beginnen: Speel in op de laatste trendsIn de cursus mode ondernemer leer je inspelen op de laatste trends op modegebied. Zo houd je altijd de nieuwste ontwikkelingen bij en bied je jouw klanten kleding volgens de laatste trends. Bedenk je eigen conceptDoordat je precies weet hoe mode tot stand komt, kun je ook op het juiste moment jouw product onder de aandacht brengen. Of je nu een nieuwe modelijn wilt lanceren of een modewinkel wilt opzetten, jij weet precies waar je aan begint. Specifiek gericht op de kledingbrancheMet de cursus mode ondernemer leer je voornamelijk over mode op kledinggebied. Ook krijg je aanvullende informatie over trends op het gebied van schoenen en accessoires. Volledig vrije toepassingHet opzetten van een eigen modezaak is slechts één van de mogelijke toepassingen van deze cursus. Je kunt bijvoorbeeld ook je eigen mode ontwerpen, of je eigen modemagazine opzetten. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Cursusduur thuisstudie Mode ondernemer
Deze pagina gaat over een cursus Mode ondernemer,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 9 maanden. U kunt thuis een open-boekexamen afleggen voor het officiële Laudius-diploma. U betaalt bij Laudius slechts € 99,90 examengeld (elders vanaf € 125,-) Heeft u alle huiswerkopdrachten ingestuurd en hiervoor een voldoende beoordeling behaald (minimaal een 5,5)? Heeft u echter geen zin of tijd om een examen af te leggen? Vraag dan het waardevolle Getuigschrift aan. Hiermee bewijst u dat u de cursus heeft gevolgd en heeft afgerond. Na betaling van €28,50 ontvangt u het waardevolle en fraaie Getuigschrift thuis.

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals Mode ondernemer ?

Deze cursus/opleiding Mode ondernemer uit de categorie Eigen zaak volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

99.00

Cursusduur:

9 Maanden

Niveau Opleiding:

MBO

Vooropleiding:

Je hebt geen specifi eke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Mode ondernemer thuisstudie of opleiding”