Taalreis Duits! De Taalreis Duitsland | München

Taalreizen/Duits_Duitsland_taalcursus_Duits_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Duitsland | München!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Taalreis Duits: ontdek en beleef de Duitse taal in Duitsland! Van een rijke geschiedenis en cultuur tot een gevarieerd landschap. München heeft veel te bieden!

Unieke ervaringen met de Taalreis Duitsland | München!

Gemoedelijk München. München is de hoofdstad van de deelstaat Beieren, een moderne, boeiende stad gelegen aan de uitlopers van de Alpen. Bij het horen van de naam München denken de meesten direct aan klinkende glazen bier en lederhosen, maar München is meer dan dat. Het oude stadscentrum, de vele musea en de grote parken, behoren allemaal tot het culturele erfgoed van München. In de 18e eeuw was het Karlsplatz één van de drukste pleinen van Europa. Tegenwoordig mogen er geen auto’s meer komen, maar is het nog wel een van de gezelligste gedeeltes van de stad, waar het begin van de grootste winkelstraat met zijn ontelbare boetiekjes ligt. En je vindt in München ook Duitslands grootste museum voor moderne kunst, Pinakothek der Moderne. Wanneer je Duits gaat leren in deze stad zul je betoverd raken door de Beierse gemoedelijkheid. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in München. De drie Pinakotheken. Vier de Münchener Oktoberfesten. Deutsches Museum. Slot Nymphenburg. Frauenkirche. München Residenz. Doen in München. Surfen op de rivier in Englischer Garten. Koop typische Beierse levensmiddelen op de Viktualien Markt. Ontdek München per fiets. Ga abseilen van het dak van het Olympiastadion. Ga shoppen in de Maximilianstrasse. Slenter door de Schrannenhalle. Bezoek de kerstmarkt van München op het Marienplatz. Drink een biertje in de bekendste bierhal van München: het Hofbräuhaus. Juich voor Bayern München tijdens een voetbalwedstrijd in de Allianz Arena. Ontdek verschillende musea in de museumwijk Kunstareal München. Kiki volgde een taalcursus in München. "De klassen zijn klein waardoor iedereen veel aandacht krijgt. En het fijne is dat je klasgenoten ongeveer hetzelfde taalniveau hebben. Zo kun je echt sprongen maken. Ik zie deze cursus als een waardevolle investering in mijn toekomst.". ▶ Lees meer over de interessante stad München op Travel Today

Wat kost de Taalreis Duitsland | München?

Kostenoverzicht Taalreis Duitsland – München. De programmakosten voor een Taalreis naar Duitsland zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis München. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Duitsland. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Duits op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. Lesmateriaal, ter plaatse te betalen (zie prijslijst). De reis naar Duitsland. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens de andere taalreis mogelijkheden in Duitsland. ▶ Duits leren in Duitsland – Berlijn. ▶ Duits leren in Duitsland – Frankfurt. ▶ Duits leren in Duitsland – Hamburg

 

Waar is de Taalreis Duitsland | München?

 

Op zoek naar een taalcursus Duits als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Duits als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

München, Taalreis Duitsland

Bestemming

Duitsland

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Duits! De Taalreis Duitsland | München”