VMBO Nederlands thuisstudie of opleiding

–thuisstudie-opleiding-havo-vwo-vmbo-vergelijken

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie VMBO Nederlands?

Deze thuisstudie VMBO Nederlands wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus VMBO Nederlands is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

29,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

VMBO Nederlands thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €29.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: VMBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 6 maanden

Over de thuisstudie VMBO Nederlands

De Nederlandse taal vormt één van de belangrijkste onderdelen van je algemene ontwikkeling. Zonder dezelfde taal te spreken ben je immers nergens! Met een goede kennis van het Nederlands kun je informatie goed begrijpen en verwerken, en vermijd je veel gemaakte spellings- en grammaticafouten in brieven en e-mails. Zo kom je duidelijker en professioneler over, en dat is een onmisbare kwaliteit voor je verdere carrière. Ontbreekt het certificaat VMBO Nederlands van je middelbare schoolopleiding, of is je kennis van dit vak aan een grondige opfrisbeurt toe? Dan is de cursus VMBO Nederlands zeker een goede keuze!

Waarom deze thuisstudie VMBO Nederlands bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus VMBO Nederlands volgt u bij Laudius. De cursus VMBO Nederlands biedt je een uitstekende voorbereiding op het officiële staatsexamen VMBO Nederlands van de DUO-IB groep (Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen). Met het halen van dit examen weet je zeker dat het met jouw kennis van de Nederlandse taal wel goed zit.  Bereid je voor op het officiële staatsexamen NederlandsMet de cursus VMBO Nederlands bereid je je goed voor op het staatsexamen VMBO Nederlands. Zo leer je alles wat je nodig hebt om in één keer voor het examen te slagen. Behaal een officieel erkend certificaatAls je geslaagd bent voor het examen VMBO Nederlands ontvang je hiervoor een officieel erkend certificaat. Zo kun je altijd en overal aantonen dat je beschikt over de juiste kennis van de Nederlandse taal. Compacte, eenvoudig te volgen cursusDe cursus VMBO Nederlands is zo samengesteld dat je precies voldoet aan de exameneisen voor het staatsexamen. Je leert dus exact wat je moet weten, zonder overbodige ballast.  Bepaal je eigen instapniveauHeb je al één of meerdere jaren Nederlands gevolgd en wil je alleen datgene leren wat je nog niet weet? Dan kun je je eigen instapniveau aangeven. Je volgt dan een aangepast lesprogramma waarin je alleen die onderdelen behandelt, die je nog niet kent. Natuurlijk ontvang je wel het volledige cursusmateriaal, zodat je ook de rest van de lesstof nog eens kunt doorlezen.

Cursusduur thuisstudie VMBO Nederlands
Deze pagina gaat over een cursus VMBO Nederlands,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 6 maanden.

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals VMBO Nederlands ?

Deze cursus/opleiding VMBO Nederlands uit de categorie voortgezet onderwijs volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

29.00

Cursusduur:

6 Maanden

Niveau Opleiding:

Vmbo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “VMBO Nederlands thuisstudie of opleiding”