Taalreis Duits! De Taalreis Duitsland | Berlijn

Taalreizen/Duits_Duitsland_taalcursus_Duits_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Duitsland | Berlijn!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Taalreis Duits in het hippe Berlijn? Een goede kennis van de Duitse taal is een dikke pré op je CV. Ga naar de website voor meer informatie.

Unieke ervaringen met de Taalreis Duitsland | Berlijn!

Trendy Berlijn. Berlijn heeft de afgelopen 15 jaar een heuse metamorfose ondergaan, en is nu één van de hipste en meest trendy steden in Duitsland geworden. Maar de rijke historie is toch nog overal terug te vinden; zoals bij de Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie of de Gedächtenis Kirche. Ook loopt er door Berlijn een rode lijn als een soort fietspad. De rode lijn geeft de plek aan waar destijds de muur stond. Een indrukwekkende gedachte. Daarnaast kent Berlijn een van de beste uitgaanscentra van Europa met zijn vele discotheken, cafés en barretjes. Tevens is Berlijn ook een van de groenste steden in Europa met vele parken, meren, en mooie groene lanen. Berlijn heeft voor ieder wat wils. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Berlijn. Berlijnse Muur. Brandenburger Tor. Checkpoint Charlie. Parlementsgebouw de Rijksdag. Het Holocaustmonument. Gedächtniskirche. Slot Charlottenburg. Potsdam. Doen in Berlijn. Shoppen op de Kurfürstendamm. Wandel over Unter den Linden. Maak een boottochtje over de Spree. Proef de sfeer op de Gendarmenmarkt. Ontdek het bruisende uitgaansleven. Aanschouw de moderne gebouwen van Potsdamer Platz. Kijk je ogen uit in KaDeWe, het op één na grootste warenhuis van Europa. Bekijk Berlijn van bovenaf vanaf de 389 meter hoge Fernsehturm. Maak een dagtocht naar voormalig concentatiekamp Sachsenhausen. Slenter door de wijk Kreuzberg. Loop langs de indrukwekkende East Side Gallery, één van de weinige overblijfselen is van de Muur. Eet een bratwurst bij een eetstalletje op straat. Floris volgde een taalcursus in Berlijn. "Goede kennis van de Duitse taal is een dikke pré op mijn cv. Het is de meest gesproken taal in Europa, dus ook heel belangrijk in het bedrijfsleven. In Berlijn ben je lekker dicht bij huis, maar kom je toch in een heel andere wereld terecht. Wat me echt heeft bevaasd is de Duitse vriendelijkheid en openheid.". Meer informatie over Berlijn vind je op "Taalreis bestemming uitgelicht"

Wat kost de Taalreis Duitsland | Berlijn?

Kostenoverzicht Taalreis Duitsland – Berlijn. De programmakosten voor een Taalreis naar Duitsland zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Berlijn. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Duitsland. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Duits op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. Lesmateriaal, ter plaatse te betalen (zie prijslijst). De reis naar Duitsland. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens de andere taalreis mogelijkheden in Duitsland. ▶ Duits leren in Duitsland – Frankfurt. ▶ Duits leren in Duitsland – Hamburg. ▶ Duits leren in Duitsland – München

 

Waar is de Taalreis Duitsland | Berlijn?

 

Op zoek naar een taalcursus Duits als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Duits als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Berlijn, Taalreis Duitsland

Bestemming

Duitsland

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Duits! De Taalreis Duitsland | Berlijn”