Taalreis Italiaans! De Taalreis Italië | Milaan

Taalreizen/Italiaans_Italië_taalcursus_Italiaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Italië | Milaan!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Taalcursus Italiaan: maak kennis met het Italiaanse temperament, de heerlijke keuken en de modecultuur in het hippe Milaan tijdens een taalcursus Italiaans!

Unieke ervaringen met de Taalreis Italië | Milaan!

Modieus Milaan. Milaan is dé designstad van Italië. Er zijn vele boetiekjes en modewinkeltjes. De stad is modern en naast de mode- en designartikelen staat de stad met name bekend om Operahuis Scala en de beroemde kathedraal Duomo Santa Maria Nascente. Een drukke, welvarende stad waar een creditcard met hoge bestedingslimiet een uitkomst is en business het middelpunt van het dagelijks leven is. Maar daarnaast kun je ook genieten van indrukwekkende musea, prachtige opera’s of juist vanaf een heerlijk terrasje de glitter & glamour van de stad te aanschouwen. Als culturele bestemming stond Milaan lang in de schaduw van Rome, Venetië en Verona, maar meer en meer is Milaan nu ook in trek bij stedenbezoekers. . Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Milaan. De Dom van Milaan. Castello Sforzesco. Basiliek San Lorenzo. Museo Poldi-Pezzoli. Doen in Milaan. Slenter rond in Brera, de kunstenaarswijk van Milaan. Ontspan en maak je huiswerk in stadspark Giardini Pubblici. Snuffel rond op de tweedehandsmarkt Fiera di Sinigaglia. Wandel rond in het Sforzesco kasteel. Ga shoppen. Vergaap je aan de dure designerwinkels in Galleria Vittorio EmanueleII. Probeer een kaartje te bemachtingen voor de opara in het La Scala Theater. Bekijk de wandschildering ‘Het Laatste Avondmaal’ van Leonardo da Vinci. Ontdek de pittoreske uitgaanswijk Navigli en het hippe nachtleven. Moedig AC Milan of Internationale aan bij een voetbalwedstrijd in San Siro/Giuseppe Meazza. Eet in één van de knusse restaurants of intieme barretjes van Ripa di Porta Ticinese. Ninthe volgde een taalcursus in Milaan. "In deze toonaangevende cultuur- en modestad is er een groot aanbod aan cursussen. Dus de talenschool biedt altijd iets wat aansluit op je wensen en je niveau. Na mijn studie wil ik graag in Italië gaan wonen en werken, dus deze cursus geeft mij een voorsprong bij sollicitaties.". ▶ Lees op Travel Today meer over tips en weetjes over modieus Milaan

Wat kost de Taalreis Italië | Milaan?

Kostenoverzicht Taalreis Italië – Milaan. De programmakosten voor een Taalreis naar Italië zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Milaan. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Italië. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Italiaans op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. Lesmateriaal, te betalen ter plaatse (zie prijslijst). De reis naar Italië. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens de andere taalreis mogelijkheid in Italië. ▶ Italiaans leren in Italië – Florence

 

Waar is de Taalreis Italië | Milaan?

 

Op zoek naar een taalcursus Italiaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Italiaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Milaan, Taalreis Italië

Bestemming

Italië

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Italiaans! De Taalreis Italië | Milaan”