Taalreis Spaans! De Taalreis Spanje | Marbella

Taalreizen/Spaans_Spanje_taalcursus_Spaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Spanje | Marbella!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Leer nu de Spaanse taal en maak kennis met gepassioneerde Spaanse cultuur en het mondaine Marbella tijdens je taalreis Spaans in Spanje!

Unieke ervaringen met de Taalreis Spanje | Marbella!

Mondain Marbella. In Marbella is er altijd zon, zee en strand, het is één van de belangrijkste toeristencentra aan de Costa del Sol. Schone stranden, een rijk uitgaansleven, luxueuze winkels, parken en de jachthaven trekken veel belangstelling. Marbella heeft een mondaine uitstraling, maar ook een knus historisch centrum met een ontzettend gezellig pleintje waar je kan genieten van een drankje. Naast het uitstekende eten, prachtige stranden, elegante winkels en een bruisend nachtleven zijn er ook volop wateractiviteiten en andere sporten te beoefenen. Er is dus voor ieder wat wils te vinden. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Marbella. Jachthaven. Bonsaimuseum. La Iglesia de la Encarnación. Arabische stadsmuur. Doen in Marbella. Slenter door de pittoreske oude wijk "Casco Antiguo". Shoppen in designerwinkels langs de chique winkelstraten. Ontdek het uitgaansleven in de barretjes, pubs, pizzeria´s, restaurants en cafés rondom de haven. Watersporten: jetskiën, waterskiën, windsurfen. Golfen op een van de 10 golfterreinen rondom Marbella. Bezoek een Flamencoshow. Aanschouw leeuwen, tijgers, neushoorns en olifanten in het Selwo Safari Park. Bezoek het Picasso Museum in Málaga. Maak een weekenduitstapje naar Granada of Sevilla. Jessica volgde een taalcursus in Granada. "Ik wilde Spaans leren op het strand, met altijd mooi weer en ook in een groene omgeving. Mijn oog viel al snel op Marbella aan de zonovergoten Costa del Sol. Toen ik zag dat ik naast de Spaanse taal ook flamencolessen kon volgen, was de keus heel snel gemaakt. En vanuit het leslokaal kan ik de zee al horen en ruiken."

Wat kost de Taalreis Spanje | Marbella?

Kostenoverzicht Taalreis Spanje – Marbella. De programmakosten voor een Taalreis naar Spanje zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Marbella. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Spanje. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Spaans op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Eerste set lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. Lesmateriaal indien je een niveau omhoog gaat tijdens de cursus (zie prijslijst). De reis naar Spanje. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens andere taalreis mogelijkheden in Spanje. ▶ Spaans leren in Spanje – Granada. ▶ Spaans leren in Spanje – Sevilla

 

Waar is de Taalreis Spanje | Marbella?

 

Op zoek naar een taalcursus Spaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Spaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Marbella, Taalreis Spanje

Bestemming

Spanje

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Spaans! De Taalreis Spanje | Marbella”