Taalreis Spaans! De Taalreis Spanje | Madrid

Taalreizen/Spaans_Spanje_taalcursus_Spaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Spanje | Madrid!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Volg een taalcursus in Madrid: leer de Spaanse taal, geniet van de heerlijke tapas en maak kennis met de Spaanse cultuur! Vraag de brochure gratis aan.

Unieke ervaringen met de Taalreis Spanje | Madrid!

Verrassend Madrid. Hoofdstad van Spanje waar je kunt genieten van historische gebouwen zoals Palacio Real ,het levendige Retiro Park en kunstschatten in het wereldberoemde Prado museum. Eén van de leukste wijken van de stad is La Latina. Zeker op zondag een absolute hotspot voor de Madrilenen. Jong en oud zit dan op de terrassen, staat voor cafés of eet tapas. Neem als uitgangspunten de pleinen Plaza de la Paja en Plaza San Andrés. En wat je daarna moet doen? De terrassen en gezelligheid volgen! Daarnaast is de wijk één van de mooiste buurten van Madrid om door heen te wandelen. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Madrid. Koninklijk Paleis van Madrid. Prado Museum. Templo de Debod. de fontein ‘La Cibeles’. Plaza Puerta del Sol. Doen in Madrid. Geniet van het uitzicht over Madrid vanaf Faro de Madrid. Laat je portretteren door een portrettekenaar op Plaza Mayor. Bezoek een voetbalwedstrijd van Real Madrid in Estadio Bernabéu. Ga naar een Flamenco restaurant en geniet van deze prachtige dans. Tapas eten. Sla je slag op de Rastro vlooienmarkt. Eet 'chocolate con churros'. Bekijk straatartiesten in Parque del Buen Retiro. Snuif de échte Spaanse sfeer op bij de dagelijkse Mercado San Miguel. Ga winkelen langs de Gran Vía. Juul (24) ging voor 2 maanden naar Madrid. "Na het behalen van mijn HBO opleiding zocht ik naar een combinatie waarbij ik tijd voor mezelf zou hebben, even kon genieten en tegelijkertijd ook nog iets kon leren. Een taalreis in Spanje was voor mij de ultieme combinatie. Ik heb tijdens mijn studie al wel Spaanse les gehad, maar nog nooit heb ik tijdens deze lessen geleerd hoe je in het Spaans met je beste vrienden praat. Mijn Spaans ging snel vooruit, omdat ik ook Spaans praatte met mijn klasgenootjes, die niet allemaal even goed Engels spraken. Maar ook het leven in Madrid zelf heeft er veel aan bijgedragen. Je leert uiteraard nergens zo snel een taal als in het land waar de taal eigen is.”. In een interview vertelt Juul over haar ervaringen in Madrid. Lees het op de Taalreizen Reismee. Meer over Madrid lees je op Taalreisbestemming uitgelicht: Madrid

Wat kost de Taalreis Spanje | Madrid?

Kostenoverzicht Taalreis Spanje – Madrid. De programmakosten voor een Taalreis naar Spanje zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Madrid. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Spanje. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Spaans op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Eerste set lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. Lesmateriaal indien je een niveau omhoog gaat tijdens de cursus (zie prijslijst). De reis naar Spanje. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens andere taalreis mogelijkheden in Spanje. ▶ Spaans leren in Spanje – Barcelona. ▶ Spaans leren in Spanje – Valencia

 

Waar is de Taalreis Spanje | Madrid?

 

Op zoek naar een taalcursus Spaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Spaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Madrid, Taalreis Spanje

Bestemming

Spanje

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Spaans! De Taalreis Spanje | Madrid”