Sociale hygiëne thuisstudie of opleiding

Beroep

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie Sociale hygiëne?

Deze thuisstudie Sociale hygiëne wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus Sociale hygiëne is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

39,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Sociale hygiëne thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €39.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 4 maanden

Over de thuisstudie Sociale hygiëne

De verklaring Sociale Hygiëne is wettelijk verplicht als je alcohol schenkt en verkoopt. Onder andere Barkeepers, Café-eigenaren, Restauranteigenaren, kantinebeheerders en eigenaren van slijterijen moeten in het bezit zijn van deze verklaring. Met de verklaring Sociale Hygiëne in je bezit voldoe je aan de eisen zoals deze zijn gesteld in de Drank- en Horecawet. In deze compacte cursus word je in korte tijd opgeleid voor het officiële examen van de Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en kun je in no-time in het bezit komen van de verklaring Sociale Hygiëne.

Waarom deze thuisstudie Sociale hygiëne bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus Sociale hygiëne volgt u bij Laudius. Het schenken en verkopen van alcohol brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Je moet misbruik en verslavingen (alcohol, drugs en gokken) als zodanig herkennen en hier op een adequate wijze mee kunnen omgaan. Je staat garant voor de veiligheid van jouw klanten. Je leert omgaan met ?lastige? klanten en we leren je welke verantwoordelijkheden jij hierbij draagt. Ook doe je kennis op over het veilig inrichten van een horeca-gelegenheid en welke wettelijke eisen hiervoor gelden. Al deze zaken dien je vast te leggen in een sociaal hygiënisch beleidsplan. We leren je stap-voor-stap en op een aantrekkelijke manier hoe je een dergelijk plan opstelt.

Cursusduur thuisstudie Sociale hygiëne
Deze pagina gaat over een cursus Sociale hygiëne,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 4 maanden. We leiden je op voor de officieel erkende Verklaring Sociale Hygiëne Horeca van de Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH). Het examen wordt doorlopend afgenomen. Aanmelden en meer info: www.svh.nl

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals Sociale hygiëne ?

Deze cursus/opleiding Sociale hygiëne uit de categorie Eigen zaak volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

39.00

Cursusduur:

4 Maanden

Niveau Opleiding:

MBO

Vooropleiding:

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Sociale hygiëne thuisstudie of opleiding”