Taalreis Engels! De Taalreis Zuid-Afrika | Kaapstad

Taalreizen/Engels_Zuid-Afrika_taalcursus_Engels_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Zuid-Afrika | Kaapstad!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Studeer Engels in Kaapstad, de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika! Snuif de cultuur op, beklim de Tafelberg of geniet van de witte stranden.

Unieke ervaringen met de Taalreis Zuid-Afrika | Kaapstad!

Wonderlijk Kaapstad. Kaapstad ligt fantastisch tussen de Atlantische Oceaan, de wijnlanden en de bekende Tafelberg. Het is een grote stad met meer dan 3 miljoen inwoners, maar het gekke is: zo voelt het niet! Door het relatief kleine centrum voelt het eerder aan als een dorp. Je kunt je hier makkelijk een lange tijd vermaken, bezoek Robbeneiland, de Tafelberg, trendy jazzclubs en restaurants, prachtige stranden, surfen, kooiduiken, you name it! Er heerst een heel relaxte sfeer welke veel backpackers aantrekt. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Kaapstad. Robbeneiland. Tafelberg. Victoria & Alfred Waterfront. Slave Lodge. South African National Gallery. Zien in Kaapstad. Spot de Big Five in het Kruger Nationaal Park. Een echte township bezoeken met de Soweto tour. Zuid-Afrikaanse lekkernijen eten: melktaart, boerewors, billtong en potjekie. Abseilen vanaf de Tafelberg. Mountainbiken door het overweldigende landschap. Wijnproeven aan de Westkaap. Haaien bekijken in de zee vanuit een kooi. Walvis spotten. Bungeejumpen in nationaal park Tsitsikamma. Genieten van een echte 'braai', de Zuid-Afrikaanse variant van de barbeque. De authentieke landjes Swaziland en Lesotho bezoeken. Ga surfen bij Jeffrey's Bay. Megan (23) volgde een cursus in Kaapstad. "De cultuur, de landschappen en het rijke wildlife zijn echt adembenemend. Ook de mensen zijn heel vriendelijk en je kunt hier heerlijk eten. Melktaart, boerewors, biltong en potjekie, ik heb het allemaal geprobeerd.". ▶ Op Travel Today beschrijft Marlou welke dingen je beslist moet zien in Kaapstad en geeft je tevens handige tips. Lees het hier.

Wat kost de Taalreis Zuid-Afrika | Kaapstad?

Kostenoverzicht Taalreis Zuid-Afrika – Kaapstad. De programmakosten voor een Taalreis naar Kaapstad zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Kaapstad. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Engeland. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Engels op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal max. 12 weken. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. Lesmateriaal bij cursus van meer dan 12 weken. De reis naar Zuid-Afrika. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket aan voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens de volgende taalreis mogelijkheden. ▶ Engels leren in Amerika – New York. ▶ Engels leren in Engeland – Londen

 

Waar is de Taalreis Zuid-Afrika | Kaapstad?

 

Op zoek naar een taalcursus Engels als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Engels als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Kaapstad, Taalreis Zuid-Afrika

Bestemming

Zuid-Afrika

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Engels! De Taalreis Zuid-Afrika | Kaapstad”