Taalreis Engels! De Taalreis Australië | Sydney

Taalreizen/Engels_Australië_taalcursus_Engels_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Australië | Sydney!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Engels studeren in Sydney? Dit kan op de beste talenschool van het zuidelijk halfrond. Ervaar de Australische ‘laidback’ cultuur! Lees snel meer.

Unieke ervaringen met de Taalreis Australië | Sydney!

Relaxed Sydney. Sydney: een wereldstad met vriendelijke inwoners en een bruisend stadsleven. Sydney is tevens de grootste stad van Australië en staat natuurlijk bekend om zijn Harbour Bridge en het Opera House. Maar Sydney heeft veel meer te bieden! Het gezellige nachtleven, de uitgestrekte stranden en het aangename klimaat maken de stad een ideale uitvalsbasis om je Engels te leren én om eventueel je reis door de rest van Australië te starten. Sydney is ‘the place to be’ voor studenten die van een relaxte sfeer houden, hun Engels willen bijspijkeren en ook iets willen leren van de typische Australische ‘slang’ (G’day mate, howya going’?). Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Sydney. Opera House. Sydney Tower. Botanic Gardens. Sydney Museum of Contemporary Art. Sydney Aquarium. Darling Harbour. Doen in Sydney. Australian Museum. Beklimmen van de Harbour Bridge: magistraal uitzicht. Bezoek Taronga Zoo: ‘s werelds mooist gelegen dierentuin. Surfen aan Bondi Beach. Pubcrawl in wijk “the Rocks” (echte Ozzie live bandjes aanschouwen). Relaxen in Hyde Park. Weekendmarkten in Paddington. Ga naar Mrs Macquaries' Chair: de enige plek in Sydney waar je opera house en brug op één foto krijgt, Kodak momentje dus. Souveniers kopen in Kings Cross. Met de ferry naar Manly Beach. Dagtour naar de Blue Mountains. Maud (26) volgde een cursus in Sydney. "Naast groepslessen kreeg ik elke week ook vijf privélessen. Mijn Engels ging daardoor met sprongen vooruit. Sydney is echt geweldig! Australiërs zijn relaxed en je maakt gemakkelijk contact. Ik wilde echt niet naar huis na mijn taalcursus. Dus ik ben nog zes maanden gaan rondreizen en werken om meer van dit prachtige land te genieten.". Meer informatie over Sydney vind je op "Taalreis bestemming uitgelicht: Sydney"

Wat kost de Taalreis Australië | Sydney?

Kostenoverzicht Taalreis Australië – Sydney. De programmakosten voor een Taalreis naar Australië zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Sydney. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Australië. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Engels op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Australië. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Eventuele visumkosten. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens de andere taalreis mogelijkheid in Australië. ▶ Engels leren in Australië – Surfers Paradise

 

Waar is de Taalreis Australië | Sydney?

 

Op zoek naar een taalcursus Engels als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Engels als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Sydney, Taalreis Australië

Bestemming

Australië

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Engels! De Taalreis Australië | Sydney”