Taalreis Engels! De Taalreis Engeland | Londen Greenwich

Taalreizen/Engels_Verenigd Koninkrijk_taalcursus_Engels_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Engeland | Londen Greenwich!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Engelse taalcursus in Londen Greenwich. Perfectioneer je Engelse taalkennis en geef hiermee een extra dimensie aan je CV in het beleefde Londen! Lees meer!

Unieke ervaringen met de Taalreis Engeland | Londen Greenwich!

Prachtig Londen Greenwich. Londen is de hoofdstad van Engeland en alhoewel de stad vroeger vaker bekend stond als een beetje oubollig is hier niets van te merken! Londen is een stad met een mix van hypermoderne zakencentra en karakteristieke gebouwen. Er is een uitgebreid aanbod aan winkels, musea, restaurants en nachtclubs. Natuurlijk zijn de bekende dubbeldekkers, rode telefoonstellen, de ‘Bobbies’ en Engelse taxi’s ook niet weg te denken uit het straatbeeld. Evenals de bekende trekpleisters als Buckingham Palace, de Big Ben en de Tower Bridge. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Londen. Big Ben. Buckingham Palace. Tower Bridge. Westminster Abbey. British Museum. St. Paul's Cathedral. Doen in Londen. Lees een boek of ga frisbeeën in Hyde Park. Ervaar het prachtige uitzicht over Londen vanuit 'the London Eye'. Juich tijdens een voetbalwedstrijd voor Arsenal, Chelsea of Tottenham Hotspur of één van de 10 andere profclubs in Londen. Vergaap je aan de mooie spullen van het wereldberoemde warenhuis Harrods of de Bentleys en Rolls Royces die daar voor de deur staan. Bekijk de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace. Ga shoppen bij Oxford Circus of Picadilly Circus. Drink een pint in de pub bij Covent Garden. Maak een kiekje van één van de meest gefotografeerde deuren ter wereld: 10 Downing Street. Bezoek een musical: the Cats, the Phantom of the Opera of the Lion King. Carmen (22) volgde een cursus in Londen Greenwich. "Het is een fantastische ervaring om met allerlei verschillende mensen uit anderen landen in één klas te zitten. En het is natuurlijk ook erg leuk om na de lessen nog wat met elkaar te gaan drinken in Covent Garden of te relaxen in Hyde Park. Keus genoeg in Londen!". Meer informatie over Londen vind je hier: "Taalreis bestemming uitgelicht: Londen"

Wat kost de Taalreis Engeland | Londen Greenwich?

Kostenoverzicht Taalreis Engeland – Londen Greenwich. De programmakosten voor een Taalreis naar Engeland zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Londen Greenwich. Inclusief bij deze Taalreis. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Engeland. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Engels op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Engeland. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket aan voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens andere taalreis mogelijkheden in Engeland. ▶ Engels leren in Engeland – Brighton. ▶ Engels leren in Engeland – Oxford

 

Waar is de Taalreis Engeland | Londen Greenwich?

 

Op zoek naar een taalcursus Engels als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Engels als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Londen Greenwich, Taalreis Engeland

Bestemming

Verenigd Koninkrijk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Engels! De Taalreis Engeland | Londen Greenwich”