Taalreis Engels! De Taalreis Amerika | Fort Lauderdale

Taalreizen/Engels_Verenigde Staten_taalcursus_Engels_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Amerika | Fort Lauderdale!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Engels leren? De perfecte combinatie tussen het leren van de Engelse taal op een talenschool in Fort Lauderdale en genieten van zon, zee en strand!

Unieke ervaringen met de Taalreis Amerika | Fort Lauderdale!

Tropisch Fort Lauderdale. Fort Lauderdale is een groot strand resort. Er heerst een heerlijk tropisch klimaat, ideaal voor zonliefhebbers! Het bestaat uit kleine eilandjes die met elkaar in verbinding staan door kanalen. Het ligt dichtbij Miami, Disneyworld, Universal Studios en Cape Canaveral en biedt daardoor tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes in je vrije tijd. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Fort Lauderdale. Kennedy Space Centre. Broward Center for the Performing Arts. Seaworld. Florida Keys. Doen in Fort Lauderdale. Ontspan op het strand na de taalles. Maak een boottocht langs de huizen van bekende filmsterren. Las Olas Boulevard: shoppen en leuke kleine restaurantjes. Verdwaal in het gigantische winkelcentrum Sawgrass Mills. Vaar tussen de alligators in moerasgebied Everglades. Maak een tripje naar Miami. Bezoek de Universal Studios Orlando. Knuffel Mickey Mouse in Disneyworld. Verken Florida Keys: 1700 kleine eilandjes. Tessa (20) volgde een cursus in Fort Lauderdale. "Het waren drie top weken en het was een mooie ervaring. Ik ben erg blij dat ik het heb kunnen meemaken!". Meer informatie over Fort Lauderdale vind je op "Taalreis bestemming uitgelicht: Fort Lauderdale"

Wat kost de Taalreis Amerika | Fort Lauderdale?

Kostenoverzicht Taalreis Amerika – Fort Lauderdale. De programmakosten voor een Taalreis naar Amerika zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Fort Lauderdale. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Amerika. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Engels op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Amerika. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Kosten voor de reistoestemming (bij Kort standaard cursus van minder dan 12 weken) of visumkosten voor studentenvisum (alle andere cursussen). Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens andere taalreis mogelijkheden in Amerika. ▶ Engels leren in Amerika – New York. ▶ Engels leren in Amerika – San Francisco

 

Waar is de Taalreis Amerika | Fort Lauderdale?

 

Op zoek naar een taalcursus Engels als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Engels als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Fort Lauderdale, Taalreis Amerika

Bestemming

Verenigde Staten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Engels! De Taalreis Amerika | Fort Lauderdale”