Kindercoach thuisstudie of opleiding

Eigen zaak-Kindercoach-thuisstudie-eigen-zaak

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie Kindercoach?

Deze thuisstudie Kindercoach wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus Kindercoach is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

99,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

Kindercoach thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €99.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 9 maanden

Over de thuisstudie Kindercoach

Tegenwoordig verwachten we veel van onze kinderen. Ze moeten het goed doen op school, sportief zijn, veel vrienden hebben en zich in snel tempo ontwikkelen tot verantwoordelijke volwassenen met een goede toekomst voor zich. Bij het voldoen aan al die verwachtingen kunnen de meeste kinderen en jongeren wel wat hulp gebruiken. Als kindercoach kun jij de nieuwe generatie helpen het beste te halen uit het leven, en te genieten van elke dag! Wat kun je met deze cursus kindercoach? De cursus kindercoach leert je kinderen en jongeren te inspireren en te motiveren. Zo gaan zij met vertrouwen de toekomst tegemoet, en heb jij een mooie, afwisselende functie waarin je een echte bijdrage aan de toekomst kunt leveren.   De cursus kindercoach biedt niet alleen voordelen voor de kinderen en jongeren, maar ook voor jou:   Praktische hulp biedenAls kindercoach ben je in staat praktische hulp te bieden aan kinderen en jongeren. Je wacht niet af tot er een groot probleem is, maar gaat praktisch aan de slag in het hier en nu. Een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappijDe kinderen van vandaag zijn de wereld van de toekomst. Met het coachen van kinderen en jongeren kun je dus een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappij van morgen. Je vakgebied verdiepen of uitbreidenWerk je als maatschappelijk werker, kinderpsycholoog of in de naschoolse opvang? Dan kan de cursus kindercoach een goede uitbreiding van je vakgebied zijn. Begin als zelfstandig kindercoachAltijd al een eigen praktijk willen beginnen? Met de kennis van coaching voor kinderen en jongeren maak je een mooie start als zelfstandig kindercoach.

Waarom deze thuisstudie Kindercoach bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus Kindercoach volgt u bij Laudius.

Cursusduur thuisstudie Kindercoach
Deze pagina gaat over een cursus Kindercoach,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 9 maanden. U kunt thuis een open-boekexamen afleggen voor het officiële Laudius-diploma. U betaalt bij Laudius slechts € 99,90 examengeld (elders vanaf € 125,-)

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals Kindercoach ?

Deze cursus/opleiding Kindercoach uit de categorie Eigen zaak volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

99.00

Cursusduur:

9 Maanden

Niveau Opleiding:

MBO

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Kindercoach thuisstudie of opleiding”