Taalreis Engels! De Taalreis Engeland | Hastings

Taalreizen/Engels_Verenigd Koninkrijk_taalcursus_Engels_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Engeland | Hastings!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Engelse taalcursus volgen? In Hastings combineer je een Engelse taalcursus met het ontdekken van de Engelse cultuur en het beoefenen van (water)sporten!

Unieke ervaringen met de Taalreis Engeland | Hastings!

Schilderachtig Hastings. Hastings is een levendig kustplaatsje in het Zuidoosten van Engeland op zo’n 100 kilometer (90 minuten per trein) van London. Het stadje heeft een historisch centrum en biedt genoeg mogelijkheden voor sport en entertainment. Hastings staat voornamelijk bekend als locatie voor de ‘Battle of Hastings’ in 1066, waar de Saxen verslagen zijn door het leger onder leiding van William, de ‘Duke of Normandy’, die na deze overwinning bekend werd als William I van Engeland. Hastings trekt jaarlijks zo’n 2 miljoen toeristen vanwege zijn historische centrum en moderne faciliteiten. Het stadje biedt voortreffelijke sport en uitgaansmogelijkheden, zoals een indoor sport centrum, golf, watersporten, bowling, zwemmen en tennis. Er zijn twee theaters, een grote bioscoop, een aquarium, pubs, clubs en restaurants en verschillende toeristische attracties voor jong en oud. Zien en doen tjidens je taalcursus. Zien in Hastings. Hastings Castle. Smugglers Caves. Hastings Embroidery. Shipwreck Heritages. Fisherman’s Museum. Alexandra Park. Doen in Hasting. Barbeque met je medestudenten op het strand. Pak de trein naar Londen. Ga winkelen in het Priory Meadow Shopping Centre. Ga naar het jaarlijkse May Day bank holiday weekend of het Old Town Carnival. Bekijk comedy, dans- of muziekvoorstellingen in het White Rock theatre. Support de lokalen voetbal-, cricket of rugbyclub tijdens een wedstrijd. Bezoek de antiekwinkeltjes aan de High Street. Drink een pint in een van de 14de eeuwse pubs. Amy (18) volgde een cursus in Hastings. "Na de lessen werden er leuke activiteiten georganiseerd voor de studenten. Zo werden er bowlinguitjes, karaokeavonden, filmmarathons en pubnights georganiseerd. Een gezellige manier om de cultuur en elkaar te leren kennen!"

Wat kost de Taalreis Engeland | Hastings?

Kostenoverzicht Taalreis Engeland – Hastings. De programmakosten voor een Taalreis naar Engeland zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Hastings. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen team. Taalreis Engeland Handboek; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Engeland. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Engels op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Engeland. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket aan voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens andere taalreis mogelijkheden in Engeland. ▶ Engels leren in Engeland – Brighton. ▶ Engels leren in Engeland – Bournemouth

 

Waar is de Taalreis Engeland | Hastings?

 

Op zoek naar een taalcursus Engels als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Engels als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Hastings, Taalreis Engeland

Bestemming

Verenigd Koninkrijk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Engels! De Taalreis Engeland | Hastings”