Life coach thuisstudie of opleiding

Beroep

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie Life coach?

Deze thuisstudie Life coach wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus Life coach is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

99,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Life coach thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €99.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 9 maanden

Over de thuisstudie Life coach

Onze maatschappij wordt steeds drukker, sneller, en hectischer. In een mensenleven worden steeds meer en steeds zwaarder wegende keuzes gemaakt. Een tweede studie of gelijk aan het werk? Kind of carrière? Trouwen of een Latrelatie? Het maken van de juiste keuze heeft alles te maken met wie je bent en wat je zelf wilt.   Als life coach help je mensen zichzelf te vinden en hun eigen keuzes in het leven te maken. Je helpt mensen om te gaan met tegenslagen, en leert ze hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Met de cursus life coach kun je jezelf en anderen helpen succesvoller en gelukkiger in het leven te staan. Als zelfstandig ondernemer, of in je huidige baan.

Waarom deze thuisstudie Life coach bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus Life coach volgt u bij Laudius. Als life coach help je mensen het beste uit zichzelf en hun leven te halen. Hiervoor kijk je samen met je cliënt naar zijn persoonlijkheid, vaardigheden, en wensen. Door te luisteren, de juiste vragen te stellen en op een positieve manier mee te denken, help je mensen hun eigen antwoorden te vinden en hun eigen plannen te maken. Jij bent de ondersteunende, stabiele factor, maar je cliënt moet zelf aan de slag met zijn wensen en plannen.   Behalve voor je cliënten, heeft life coaching ook voor jezelf grote voordelen: Zelfstandig aan de slagLife coaching is een zelfstandig beroep. Je kunt je hiermee vestigen als zelfstandig ondernemer, en zelf bepalen waar en wanneer je werken, en hoe je invulling geeft aan je beroep. Voor leidinggevendenVoor mensen in een leidinggevende functie biedt de cursus life coach een meerwaarde in het begeleiden van medewerkers. Iets kunnen betekenen voor een anderMensen begeleiden en zien groeien is een van de mooiste dingen die een life coach kan bereiken. Je ziet dat jouw werk het verschil maakt voor anderen! Je eigen netwerk opbouwenDoor je werk als life coach leer je veel mensen kennen. Dit levert veel waardevolle contacten op. Je eigen persoonlijke ontwikkeling versnellenDoor het coachen van mensen wordt je zelf ook aan het denken gezet, en zal je eigen ontwikkeling ook in een versnelling terecht komen.

Cursusduur thuisstudie Life coach
Deze pagina gaat over een cursus Life coach,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 9 maanden. U kunt thuis een open-boekexamen afleggen voor het officiële Laudius-diploma. U betaalt bij Laudius slechts € 99,90 examengeld (elders vanaf € 125,-) Heeft u alle huiswerkopdrachten ingestuurd en hiervoor een voldoende beoordeling behaald (minimaal een 5,5)? Heeft u echter geen zin of tijd om een examen af te leggen? Vraag dan het waardevolle Getuigschrift aan. Hiermee bewijst u dat u de cursus heeft gevolgd en heeft afgerond. Na betaling van €28,50 ontvangt u het waardevolle en fraaie Getuigschrift thuis.

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals Life coach ?

Deze cursus/opleiding Life coach uit de categorie Eigen zaak volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

99.00

Cursusduur:

9 Maanden

Niveau Opleiding:

MBO

Vooropleiding:

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Life coach thuisstudie of opleiding”