Allround coach thuisstudie of opleiding

Eigen zaak-Allround coach-thuisstudie-eigen-zaak

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie Allround coach?

Deze thuisstudie Allround coach wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus Allround coach is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

199,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

Allround coach thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €199.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 15 maanden

Over de thuisstudie Allround coach

Veel coaches streven ernaar mensen op zo veel mogelijk gebieden te kunnen adviseren en begeleiden. Zo groeien ze uit tot een goede allround coach en kunnen ze een steeds grotere doelgroep bedienen. Als allround coach kun je mensen coachen op verschillende aspecten van het leven: bij problemen, maar ook bij de persoonlijke ontwikkeling, de carrière of zelfs de financiële situatie. Help je graag mensen en wil je jouw coachingsvaardigheden graag op een breed gebied inzetten? Start dan vandaag nog met de cursus Allround coach!

Waarom deze thuisstudie Allround coach bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus Allround coach volgt u bij Laudius. De cursus Allround coach biedt je een stevige basis om jouw carrière als allround coach mee te beginnen of om je bestaande coachingspraktijk mee uit te breiden. Zo beschik je meteen over kennis van meerdere gebieden en kun je jouw klanten op een breed vlak coachen. Zeer veelzijdige cursus!De cursus Allround coach combineert een drietal veel gevraagde coaching disciplines. Je leert niet alleen het meer algemene life coaching, maar verdiept je ook in career coaching en budget coaching. Zo kun je jouw klanten meteen op de meest gevraagde aspecten van het leven goede coaching bieden. Help anderen optimaal gebruik te maken van hun kansen en talentenMet de kennis die je opdoet tijdens de cursus Allround coach kun je mensen op meerdere gebieden hulp bieden. Apart of tegelijkertijd. Zo help je anderen om kansen te zien en te gebruiken, optimaal gebruik te maken van hun eigen talent en alles uit het leven te halen dat erin zit. Groei door of start je eigen praktijk als allround coachBen je al actief als coach op een bepaald gebied, of werk je bij een hulpverlenende instantie, een adviesbureau of opleidingscentrum? Dan is dit je kans om je kennis uit te breiden en door te groeien tot allround coach! Heb je ambities om te starten als coach, dan biedt de cursus Allround coach je een uitstekende basis voor het opstarten van je eigen praktijk!

Cursusduur thuisstudie Allround coach
Deze pagina gaat over een cursus Allround coach,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 15 maanden. U kunt thuis een open-boekexamen afleggen voor het officiële Laudius-diploma. Het gaat om 3 deelexamens: Life Coach, Budgetcoach en Career Coach. U betaalt bij Laudius slechts € 99,90 examengeld (elders vanaf € 125,-) Heeft u alle huiswerkopdrachten ingestuurd en hiervoor een voldoende beoordeling behaald (minimaal een 5,5)? Heeft u echter geen zin of tijd om een examen af te leggen? Vraag dan het waardevolle Getuigschrift aan. Hiermee bewijst u dat u de cursus heeft gevolgd en heeft afgerond. Na betaling van €28,50 ontvangt u het waardevolle en fraaie Getuigschrift thuis.

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals Allround coach ?

Deze cursus/opleiding Allround coach uit de categorie Eigen zaak volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

199.00

Cursusduur:

15 Maanden

Niveau Opleiding:

MBO

Vooropleiding:

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Allround coach thuisstudie of opleiding”