Taalreis Engels! De Taalreis Engeland | Cambridge

Taalreizen/Engels_Verenigd Koninkrijk_taalcursus_Engels_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Engeland | Cambridge!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Taalcursus Engels? Investeer in je toekomst door een taalcursus Engels te volgen in Cambridge. Een betere plek om je Cambridge examen te behalen bestaat er niet!

Unieke ervaringen met de Taalreis Engeland | Cambridge!

Historisch Cambridge. Cambridge is beroemd vanwege de prestigieuze universiteit en is hiermee ook een typische studentenstad met veel Engelse maar ook internationale studenten. Het is een knusse en gemoedelijke stad met prachtige gebouwen, parken, de rivier de Cam en staat in Engeland ook bekend als de meest ‘liefdevolle stad’ van het land. Door de grote aantallen studenten is er veel te beleven op het gebied van uitgaan, shoppen en entertainment. Cambridge is een stad met name aantrekkelijk voor jongeren, alles is makkelijk te bereiken met de fiets die je op de talenschool kunt huren. Alles bij elkaar heeft de stad een unieke en magische sfeer. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Cambridge. King's College Chapel. Fitzwilliam Museum. Houghton Mill. St. Benet's Church (Church of England). Cambridge American Cemetery and Memorial. Doen in Cambridge. Pak de trein naar Londen. Ga naar een rugby- of voetbalwedstrijd en ontdek de Engelse passie voor sport. Bezoek de hogeschool waar Charles Darwin studeerde: Christ's College. Support Cambridge tijdens de jaarlijkse roeiwedstrijd tussen de universiteiten van Cambridge en Oxford op de rivier de Thames in Londen. Wandel door de middeleeuwse straten. Ga winkelen, Cambridge is een paradijs voor iedere shopper. Ontdek het bloeiende uitgaansleven. Bekijk de indrukwekkende variatie aan plantensoorten in de 'Botanic Garden'. Bezoek het Cambridge Film Festival. Lisa (19) deed een Engelse Cambridge cursus en beoordeelde de 10 weken in Cambridge. met een 10. "Cambridge is echt een aanrader! Het is een heerlijke stad en de docenten op de talenschool zijn ontzettend goed! Mijn gastgezin was geweldig en heeft ervoor gezorgd dat ik het echte Engelse accent heb aangeleerd.". Lees haar hele verhaal op de Taalreizen reismee blog. Meer informatie over Cambridge vind je op "Taalreis bestemming uitgelicht: Cambridge"

Wat kost de Taalreis Engeland | Cambridge?

Kostenoverzicht Taalreis Engeland – Cambridge. De programmakosten voor een Taalreis naar Engeland zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Cambridge. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen team. Taalreis Engeland Handboek; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Engeland. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Engels op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Engeland. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket aan voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens andere taalreis mogelijkheden in Engeland. ▶ Engels leren in Engeland – Londen Greenwich. ▶ Engels leren in Engeland – Oxford

 

Waar is de Taalreis Engeland | Cambridge?

 

Op zoek naar een taalcursus Engels als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Engels als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Cambridge, Taalreis Engeland

Bestemming

Verenigd Koninkrijk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Engels! De Taalreis Engeland | Cambridge”