VMBO Wiskunde thuisstudie of opleiding

–thuisstudie-opleiding-havo-vwo-vmbo-vergelijken

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie VMBO Wiskunde?

Deze thuisstudie VMBO Wiskunde wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus VMBO Wiskunde is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

29,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

VMBO Wiskunde thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €29.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: VMBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 6 maanden

Over de thuisstudie VMBO Wiskunde

Wiskunde vormt de basis voor alle exacte vakken en is een belangrijk onderdeel van de middelbare schoolopleiding. Dit vak leert je niet alleen iets op wetenschappelijk gebied, ook in het dagelijks leven komt kennis van de wiskunde regelmatig goed van pas. Mis je het certificaat wiskunde van je opleiding, of kan je kennis hiervan wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan is de cursus VMBO wiskunde zeker een goede keuze!

Waarom deze thuisstudie VMBO Wiskunde bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus VMBO Wiskunde volgt u bij Laudius. De cursus VMBO Wiskunde leert je alle basisbeginselen van de wiskunde, en bereidt je grondig voor op het officiële staatsexamen wiskunde, waarmee je de cursus afsluit. Bereid je voor op het officiële staatsexamen VMBO WiskundeMet de cursus VMBO Wiskunde beschik je over een prima voorbereiding voor het officiële staatsexamen VMBO Wiskunde van de DUO-IB groep (Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen). Zo kun je straks alle berekeningen op de juiste manier uitvoeren. Behaal een officieel erkend certificaatAls je slaagt voor het examen, ontvang je het officieel erkende certificaat VMBO Wiskunde. Zo kun je voor je vervolgstudie of beroep aantonen dat je over de juiste basiskennis beschikt. Compacte, gemakkelijk te volgen cursusDe cursus VMBO Wiskunde is speciaal samengesteld om te voldoen aan de officiële exameneisen van het staatsexamen. Zo leer je precies datgene wat je nodig hebt om met vlag en wimpel voor het examen te slagen. Bepaal je eigen instapniveauHeb je al één of meerdere jaren wiskunde gevolgd? Dan kun je voor deze cursus je eigen instapniveau bepalen. Je volgt dan een aangepast lesprogramma zodat je alleen datgene leert wat je nog nodig hebt voor het examen. Natuurlijk ontvang je wel het volledige cursusmateriaal, zodat je de andere onderdelen nog eens kunt nalezen.

Cursusduur thuisstudie VMBO Wiskunde
Deze pagina gaat over een cursus VMBO Wiskunde,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 6 maanden.

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals VMBO Wiskunde ?

Deze cursus/opleiding VMBO Wiskunde uit de categorie voortgezet onderwijs volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

29.00

Cursusduur:

6 Maanden

Niveau Opleiding:

Vmbo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “VMBO Wiskunde thuisstudie of opleiding”