Taalreis Engels! De Taalreis Amerika | San Diego

Taalreizen/Engels_Verenigde Staten_taalcursus_Engels_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Amerika | San Diego!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Taalcursus Engels in San Diego? Wil jij de Amerikaanse cultuur ontdekken, internationale studenten ontmoeten en investeren in je toekomst? Lees meer!

Unieke ervaringen met de Taalreis Amerika | San Diego!

Zonnig San Diego. San Diego, gelegen aan Pacifische kust in Zuid-Californië, staat bekend als “America’s Finest City”. Zou dat komen door het heerlijke klimaat met warme zomers en milde winters? Of komt het door de kilometers en kilometers witte zandstranden waar je kan surfen, zonnen, zwemmen en volleyballen? Eén ding is zeker: er is genoeg te beleven, Of je nu een sportfanaat bent en graag op de tribune zit bij American Football of Baseball wedstrijden, of dat je meer houdt van kunst en cultuur, je zult zeker aan je trekken komen. Een fijne plek om Engels te studeren dus. Maak je huiswerk op het terras of trek de stad in om in gesprek te raken en je Engels meteen te oefenen. En heb je genoeg van al dat Engels dan kun je altijd nog naar het nabijgelegen Mexico om de multiculturele festivals, kleurrijke wijkjes en het bruisende nachtleven van Tijuana te ervaren. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in San Diego. Seaport Village. San Diego Zoo. San Diego Natural History Museum. Farmers Markets. USS Midway aircraft carrier museum. Doen in San Diego. Bezoek Balboa Park: musea, concerten, films en festivals. Surfen. Ga shoppen bij Horton Plaza. Bezoek Los Angeles. Maak een uitstapje naar de wereldberoemde Grand Canyon. Bekijk kunst in één van de kunstgalerieën in het Gaslamp Quarter. Bezoek Old Town San Diego; Mexicaans eten en souvenirs in een authentieke sfeer. Ontspan met je medestudenten op het strand. Bezoek een sportwedstrijd. Waterfun in waterpark Knott's Soak City. Ga naar Legoland California. Jesper (23) volgde een cursus in San Diego. "Mijn taalcursus in San Diego zie ik als een investering in mijn toekomst. Ik heb de cultuur leren kennen en vrienden uit de hele wereld. Een ervaring die me vast en zeker verder brengt en die me voor altijd bij blijft!"

Wat kost de Taalreis Amerika | San Diego?

Kostenoverzicht Taalreis Amerika – San Diego. De programmakosten voor een Taalreis naar Amerika zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis San Diego. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Amerika. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Engels op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Amerika. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Kosten voor de reistoestemming (bij Kort standaard cursus van minder dan 12 weken) of visumkosten voor studentenvisum (alle andere cursussen). Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens andere taalreis mogelijkheden in Amerika. ▶ Engels leren in Amerika – San Francisco. ▶ Engels leren in Amerika – Los Angeles

 

Waar is de Taalreis Amerika | San Diego?

 

Op zoek naar een taalcursus Engels als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Engels als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

San Diego, Taalreis Amerika

Bestemming

Verenigde Staten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Engels! De Taalreis Amerika | San Diego”