Taalreis Engels! De Taalreis Nieuw-Zeeland | Auckland

Taalreizen/Engels_Nieuw-Zeeland_taalcursus_Engels_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Nieuw-Zeeland | Auckland!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Engels leren in Auckland: de perfecte combinatie tussen het leren van de Engelse taal en genieten van outdoor mogelijkheden; van hiken tot bungeejumpen.

Unieke ervaringen met de Taalreis Nieuw-Zeeland | Auckland!

Paradijselijk Auckland. Tussen twee prachtige havens op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland ligt de ‘City of Sails’, Auckland. Er wonen meer dan één miljoen mensen en afgezien van het centrum met zijn beroemde Sky Tower lijkt de stad door de vele laagbouw op een uitgestrekt dorp met een kosmopolitisch karakter. In Auckland worden ontzettend veel zeilwedstrijden georganiseerd, waaronder de beroemde America’s Cup. Wil je het echte gevoel van de lokale bevolking ervaren, ga dan het water op! Neem les bij een zeilschool en huur zelf een bootje of word vrienden met een miljonair en vaar mee op een luxe jacht. Voor veel backpackers is Auckland het begin van een rondreis door Nieuw-Zeeland. Je vindt er dan ook een bruisend uitgaansleven. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Auckland. De beroemde Sky Tower. Deze toren is een van de hoogste vrijstaande gebouwen van het zuidelijk halfrond en is 328 m hoog. In de top heb je een prachtig uitzicht over Auckland. De havens van Auckland. St. Patrick's Cathedral. Mount Eden, het hoogste punt van Auckland. Deze vulkanische kegel heeft een met gras begroeide krater. Je hebt er wederom een prachtig uitzicht over Auckland. Doen in Auckland. Chillen in Auckland Domain, een van de grootste parken van de stad, met een prachtige tropische beplanting. Breng een bezoek aan Underwater World Kelly Tarlton’s. Dit bekende aquarium in de oostelijke buitenwijk van Mission Bay biedt een thuis aan pinguïns, schildpadden, haaien, tropische vissen, roggen en andere zeedieren. Hou je van muziek, boek dan zeker een voorstelling in de Auckland Town Hall. Deze concertzaal heeft een geweldige akoestiek en is daarmee één van de beroemdste concertzalen van de wereld. Festivalliefhebbers checken Aotea Square in het hart van het centrum naast Queen Street. Op deze plek vind je ambachtelijke markten en leuke kunstfestivals. Emmy (21) volgde een 4-weekse taalcursus in Auckland. "Al met al heb ik een super tijd gehad in Auckland en heb ik ontzettend veel geleerd. En dan bedoel ik niet alleen de Engelse taal! Ik heb Auckland mogen leren kennen en internationale contacten gelegd. De talenschool in Auckland is daarnaast ook écht een aanrader.". Lees haar volledige verhaal.

Wat kost de Taalreis Nieuw-Zeeland | Auckland?

Kostenoverzicht Taalreis Nieuw-Zeeland – Auckland. De programmakosten voor een Taalreis naar Australië zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Auckland. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Nieuw-Zeeland. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Engels op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Nieuw-Zeeland. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Eventuele visumkosten. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens de andere taalreis mogelijkheid. ▶ Engels leren in Australië – Sydney

 

Waar is de Taalreis Nieuw-Zeeland | Auckland?

 

Op zoek naar een taalcursus Engels als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Engels als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Auckland, Taalreis Nieuw-Zeeland

Bestemming

Nieuw-Zeeland

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Engels! De Taalreis Nieuw-Zeeland | Auckland”