Start je eigen cafe (Vakbekwaamheid cafebedrijf) thuisstudie of opleiding

Beroep

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie Start je eigen cafe (Vakbekwaamheid cafebedrijf)?

Deze thuisstudie Start je eigen cafe (Vakbekwaamheid cafebedrijf) wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus Start je eigen cafe (Vakbekwaamheid cafebedrijf) is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

49,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Start je eigen cafe (Vakbekwaamheid cafebedrijf) thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €49.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 5 maanden

Over de thuisstudie Start je eigen cafe (Vakbekwaamheid cafebedrijf)

Café?s zijn er in vele soorten en maten. Trendy wijn- en coctailbars, knusse dorpscafé?s, muziekcafé?s, exclusieve nachtclubs, sportbars: noem het maar op. Al deze gelegenheden hebben één overeenkomst. Ze worden geleid door mensen met liefde voor het horecavak. Om echt succesvol te kunnen zijn is liefde voor het vak echter niet genoeg. Je zult moeten beschikken over de juiste kennis om je cafébedrijf optimaal te kunnen leiden en succesvol te maken. Mensenkennis is een aangeboren eigenschap van veel café-eigenaren. Kennis van management, marketing en personeelsbeleid in een cafébedrijf doe je op in deze fantastische cursus! Stap-voor-stap leren we je alles wat nodig is om je droom te verwezenlijken: een succesvol eigen café.

Waarom deze thuisstudie Start je eigen cafe (Vakbekwaamheid cafebedrijf) bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus Start je eigen cafe (Vakbekwaamheid cafebedrijf) volgt u bij Laudius. Een café is de perfecte plek om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Je wilt er een plek van maken waar mensen zich thuisvoelen. Hoe richt je jouw café in? Kies je voor een strakke, trendy inrichting of maak je er een ?bruin? café van? Op welke muziek trakteer je jouw gasten? Kies je voor een DJ of live-muziek van originele, beginnende bandjes? Mogelijkheden genoeg. Je kunt alles naar je eigen hand zetten en precies zo doen zoals jij het in gedachten hebt!In deze cursus word je opgeleid voor het officieel erkende diploma Cafébedrijf van de Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH). Met dit diploma in je bezit toon je aan over de juiste kennis te beschikken om een café te beginnen en dit succesvol te exploiteren. Na het afronden van deze cursus ontvang je twee diploma?s: Basisvakbekwaamheid horeca, waarmee je aantoont over de juiste horeca-vakkennis te beschikken en de officiële verklaring Sociale Hygiëne.Met dit diploma toon je aan op een verantwoorde wijze alcohol te kunnen schenken en verkopen. Hiermee voldoe je aan de eisen die zijn vastgesteld in de Dranken Horecawet.

Cursusduur thuisstudie Start je eigen cafe (Vakbekwaamheid cafebedrijf)
Deze pagina gaat over een cursus Start je eigen cafe (Vakbekwaamheid cafebedrijf),  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 5 maanden. We leiden je op voor het officieel erkende diploma Cafébedrijf van de Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH). Hiervoor doe je twee examens: het examen Basisvakbekwaamheid Horeca wordt twee keer per jaar afgenomen, het examen Sociale Hygiëne wordt doorlopend afgenomen. Aanmelden en meer info: www.svh.nl

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals Start je eigen cafe (Vakbekwaamheid cafebedrijf) ?

Deze cursus/opleiding Start je eigen cafe (Vakbekwaamheid cafebedrijf) uit de categorie Eigen zaak volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

49.00

Cursusduur:

5 Maanden

Niveau Opleiding:

MBO

Vooropleiding:

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Start je eigen cafe (Vakbekwaamheid cafebedrijf) thuisstudie of opleiding”