Taalreis Engels! De Taalreis Australië | Surfers Paradise

Taalreizen/Engels_Australië_taalcursus_Engels_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Australië | Surfers Paradise!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Volg een taalcursus Engels in Surfers Paradise, geniet van het bruisende nachtleven en ontdek de prachtige Gold Coast. Bezoek de site voor meer info!

Unieke ervaringen met de Taalreis Australië | Surfers Paradise!

Vriendelijk Surfers Paradise. Surfers Paradise: een bruisende stad met de schoonste stranden van Australië! Dagelijks beginnen tientallen surfers hun dag aan de kustlijn van Surfers Paradise en ook toeristen komen hier graag om te genieten van het heerlijke zonnetje. Naast het strandleven is er in Surfers Paradise genoeg te beleven, zo kun je shoppen in het winkelparadijs Cavill Mall, diverse watersporten beoefenen en van het fantastische uitzicht genieten vanaf het Q1 Observation Deck op Hamilton Avenue. Surfers Paradise is de perfecte plek voor studenten die van een relaxte Australische sfeer houden, hun Engels willen bijspijkeren en willen genieten van al het moois in Surfers Paradise. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Surfers Paradise. De prachtige Gold Coast van 3 km lang. The Arts Centre Gold Coast. Kunstgalerij Urban Paradise met dj en lounge ruimte. Doen in Surfers Paradise. Surflessen nemen op de Gold Coast. Vanuit het SkyPoint Observation Deck over Surfers Paradise uitkijken. Meegaan op een Aquaduck Tour. Eet Japans en geniet met je vrienden van een Karaoke avond bij G-Clef Karaoke. Op woensdag, vrijdag of zondag naar de avond/nacht markt in Surfers Paradise. Bas deed een taalcursus in Surfers Paradise. "Zodra je aankomt test de school meteen je kennis van het Engels. Zo krijg je een cursus op maat. Ik vond het ook heel fijn dat ik keuzevakken had want zo kon ik mijn conversatie skills oefenen, daar had ik in het begin wat moeite mee, maar door dit keuzevak had ik het zo onder de knie en had ik niet eens meer in de gaten dat ik Engels sprak in plaats van Nederlands"

Wat kost de Taalreis Australië | Surfers Paradise?

Kostenoverzicht Taalreis Australië – Surfers Paradise. De programmakosten voor een Taalreis naar Australië zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Surfers Paradise. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Australië. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Engels op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Australië. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Eventuele visumkosten. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens de andere taalreis mogelijkheid in Australië. ▶ Engels leren in Australië – Sydney

 

Waar is de Taalreis Australië | Surfers Paradise?

Please check your latitude and longitude OR address in shortcode.

 

Op zoek naar een taalcursus Engels als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Engels als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Surfers Paradise, Taalreis Australië

Bestemming

Australië

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Engels! De Taalreis Australië | Surfers Paradise”