Taalreis Engels! De Taalreis Canada | Toronto

Taalreizen/Engels_Canada_taalcursus_Engels_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Canada | Toronto!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Engels leren in Toronto de grootste stad in Canada? Met zijn uitgestrekte natuur is Canada dé bestemming om je Engels bij te spijkeren.Bezoek onze website!

Unieke ervaringen met de Taalreis Canada | Toronto!

Levendig Toronto. Toronto is de grootste stad van Canada. En niet alleen de grootste, ook de meest levendige stad van de wereld. Met meer dan 1400 parken kan je perfect even afstand nemen van het stadse leven en genieten van de rust. Daarmee is Toronto perfect voor mensen die een dorps leven zijn gewend en zo van het energieke stadsleven kunnen proeven, zonder overweldigd te worden. En houd je van theater en dans? Dan kan je hier ook je hart ophalen met meer dan 50 ballet- en dansscholen. Deze metropool is de stad voor jou wanneer jij je wilt laten onderdompelen met kunst, cultuur en muziek in een mooie en bloeiende omgeving. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Toronto. Royal Ontario Museum. Yonge street. Distillery District. Art Gallery of Ontario. Doen in Toronto. Beklim de 350 meter hoge CN Tower. Maak je huiswerk met medestudenten in Queen's Park. Ga naar een hockeywedstrijd van de Maple Leafs. Neem een duik in Lake Ontario. Maak de oversteek naar Niagara Falls. Dwaal door de shopping mall Holl Renfrew en waan je tussen high-end merken. Zeg hallo tegen meer dan 5000 dieren in de Toronto Zoo. Bezoek de beste food market St. Lawrence Market. Evert (22) volgde een cursus in Toronto. "Eén van de beste beslissingen die ik heb gemaakt in mijn leven. Ik heb echt een toptijd gehad!".

Wat kost de Taalreis Canada | Toronto?

Kostenoverzicht Taalreis Canada – Toronto. De programmakosten voor een Taalreis naar Canada zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Toronto. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Amerika. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Engels op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Amerika. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Eventuele visumkosten. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens de volgende taalreis mogelijkheden. ▶ Frans leren in Canada – Montréal. ▶ Engels leren in Canade – Vancouver

 

Waar is de Taalreis Canada | Toronto?

 

Op zoek naar een taalcursus Engels als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Engels als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Taalreis Canada, Toronto

Bestemming

Canada

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Engels! De Taalreis Canada | Toronto”