Taalreis Spaans! De Taalreis Ecuador | Quito

Taalreizen/Spaans_Ecuador_taalcursus_Spaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Ecuador | Quito!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Een Taalreis Spaans in Ecuador via Travel Active biedt je de mogelijkheid om Spaans te leren in Quito en avontuurlijke excursies te maken!

Unieke ervaringen met de Taalreis Ecuador | Quito!

Hemels Quito. Quito, de hoofdstad van Ecuador, ligt in een prachtig dal van de door met sneeuw bedekte bergen van de Andes. Het is een levendige stad in met gezellige pleinen, straatmarkten, mooie koloniale architectuur en goede musea. De stad wordt ook wel het ‘klooster’ van Zuid-Amerika genoemd, door de talrijke kerken die zij rijk is. In het oude, koloniale stadsgedeelte is de lokale cultuur levendig vertegenwoordigd. In het oude centrum liggen alle bezienswaardigheden maar in de wijk Mariscal Sucre liggen de meeste restaurants, cafés en winkels. Door de hoogteligging (2800 meter) heerst er het gehele jaar door een klimaat dat vergelijkbaar is met het Hollandse voorjaar. Quito wordt omringd door witgetopte vulkanen en ligt op ca. 22 kilometer van het ‘centrum van de wereld’, het Equatorial Line Monument. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Quito. Basílica del Voto Nacional. Plaza de la Independencia. Museum Casa de la Cultura. Iglesia de la Compañía. Museum María Augusta Urrutia. Doen in Quito. Neem de Teleférico kabelbaan naar de top van de Pinchincha vulkaan. Bezoek het 45m hoge standbeeld van de Madonna van Quito. Ervaar de authentieke sfeer en koloniale gebouwen in de oude binnenstad. Koop je souvenirs op de kleurrijke, gezellige markten waar indianen hun waar verkopen. Slenter door Gringo Town. Dans de salsa. Ga shoppen in El Recreo. Ontspan of maak je huiswerk in een van de stadsparken. Ga naar Mitad del Mundo. oftewel het midden van de wereld. Maak een dagtocht naar Otavalo of Cotopax. Meer weten over Quito? Je lees het in "5 must do’s in de fascinerende stad Quito"

Wat kost de Taalreis Ecuador | Quito?

Programmakosten taalreis Ecuador – Quito. De programmakosten voor een Taalreis Ecuador zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn (cursus, accommodatietype en lengte van je verblijf). Bekijk de complete prijslijst voor Taalreis Ecuador*. Wil je van ons een offerte op maat? Dat kan! Laat ons weten wat precies je plannen zijn en vraag de offerte aan bij de Taalreizen afdeling ([email protected]; 0478-551900). * Let op! De prijzen voor de cursus en accommodatie staan los van elkaar vermeld. Inclusief bij taalreis Ecuador – Quito. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding vanaf aanmelding tot terugkomst door het Taalreizen team. Taalreis Ecuador Handboek; de complete voorbereiding van A tot Z. Gratis vliegticket offerte – vluchtmogelijkheden op een rijtje. Toegang tot jouw persoonlijke 'Mijn Travel Active' account, inclusief een reismee reisblog met ruimte voor 400 foto’s en video. Na vertrek. Airport pick-up van vliegveld Quito en vervoer naar je gastgezin. Taalcursus Spaans op een gerenommeerde talenschool. Lesmateriaal. Verblijf in een zorgvuldig geselecteerd gastgezin, op basis van halfpension. Begeleiding van de talenschool in Ecuador. Noodnummer in Ecuador – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij taalreis Ecuador – Quito. Administratiekosten € 50,-. Reis naar Ecuador. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsverzekering – specifiek afgestemd op de programma’s van Travel Active, klik hier voor meer info. Vaccinaties – informeer bij Travel Doctor welke vaccinaties je nodig hebt

 

Waar is de Taalreis Ecuador | Quito?

 

Op zoek naar een taalcursus Spaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Spaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Quito, Taalreis Ecuador

Bestemming

Ecuador

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Spaans! De Taalreis Ecuador | Quito”