Taalreis Spaans! De Taalreis Spanje | Tenerife

Taalreizen/Spaans_Spanje_taalcursus_Spaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Spanje | Tenerife!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Studeer Spaans op het grootste eiland van de Canarische eilanden. Geniet van het water en de zon en verbeter je Spaanse taalvaardigheid!

Unieke ervaringen met de Taalreis Spanje | Tenerife!

Aangenaam Tenerife. Gelegen in de Atlantisch Oceaan voor de West kust van Afrika ligt Tenerife; het grootste eiland van de Canarische eilanden groep van Spanje. Het eiland wordt ook wel ‘the Island of Eternal Spring’ genoemd vanwege zijn milde klimaat waarbij temperaturen eigenlijk altijd minimaal 22°C zijn. Ideaal om gedurende het hele jaar het eiland te bezoeken. Tenerife heeft een prachtige mix van verschillende landschappen; van vulkanische stranden tot prachtige bergen en nationale parken. Daarbij kun je in Tenerife verschillende soorten spo rten beoefenen gedurende het hele jaar. Denk hierbij aan golfen, paardrijden, duiken, vissen, windsurfen, tennis, zeilen en nog veel meer! Ontdek Tenerife en doe een taalcursus Spaans op dit prachtige eiland. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien op Tenerife. Parque Nacional del Teide. Piramides van Güímar. Het Archeologisch Museum. Garachico. Doen op Tenerife. Ga naar de oude vissershaven in Puerto de la Cruz. Swing mee met het carnaval in Puerto de la Cruz. Breng een bezoekje aan Loro parque; jaguars, haaien, dolfijnen, zeehonden en papagaaien. Ga dolfijnen spotten tijdens een boottocht. Watersporten: duiken, snorkelen, (wind-)surfen (vooral bij het strand El Medano), waterskieën en zeilen. Beklim de Pico del Teide; adembenemde uitzichten. Ga naar Santa Cruz om te gaan shoppen in de Calle del Castillo en omliggende winkelstraten. Huur een auto en verken het eiland op je eigen tempo. Bezoek het piratendorp Masca. Rosa volgde een taalcursus op Tenerife. "In Puerto de la Cruz op Tenerife heb ik maximaal genoten van zon, zee en strand (wel een beetje rotsachtig aan deze kant van het eiland). Maar ook van de cultuur en de prachtige tuinen in deze typische havenstad. Ook het uitgaansleven is erg hip. Ik was er helemaal in mijn element."

Wat kost de Taalreis Spanje | Tenerife?

Kostenoverzicht Taalreis Spanje – Tenerife. De programmakosten voor een Taalreis naar Spanje zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Tenerife. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Spanje. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Spaans op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Eerste set lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. Lesmateriaal indien je een niveau omhoog gaat tijdens de cursus (zie prijslijst). De reis naar Tenerife. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens andere taalreis mogelijkheden in Spanje. ▶ Spaans leren in Spanje – Cádiz. ▶ Spaans leren in Spanje – Marbella

 

Waar is de Taalreis Spanje | Tenerife?

 

Op zoek naar een taalcursus Spaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Spaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Taalreis Spanje, Tenerife

Bestemming

Spanje

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Spaans! De Taalreis Spanje | Tenerife”