Taalreis Spaans! De Taalreis Mexico | Oaxaca

Taalreizen/Spaans_Mexico_taalcursus_Spaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Mexico | Oaxaca!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Ervaar de boeiende cultuur, ontdek de Maya geschiedenis en maak kennis met de kleurrijke bevolking van Mexico tijdens je taalcursus Spaans in Oaxaca.

Unieke ervaringen met de Taalreis Mexico | Oaxaca!

Monumentaal Oaxaca. Oaxaca is gelegen in een vallei en is omringd door de staten Puebla, Veracruz, Chiapas en de grote oceaan in het Zuid-Westen. De staat is tevens een van de meest belangrijke archeologische zones in Midden-Amerika. Oaxaca is een van mooiste steden van Mexico en heeft een gezellige centrum. De stad heeft een grote diversiteit aan koloniale architectuur en een sterk aanwezige Maya cultuur. De energieke maar toch relaxte sfeer in de stad en het bruisende centrale plein Zócalo maken Oaxaca geweldige plek om Spaans te leren. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Oaxaca. Centro Cultural Santo Domingo. Kathedraal van Oaxaca. Iglesia de Santo Domingo. Doen in Oaxaca. Zoek een bankje uit op Zócalo, het kleurrijke plein van Oaxaca, een aanschouw wat er allemaal gebeurt. Bezoek de precolumbiaanse ruïnes van Monte Albán. Dwaal rond in het centrum met haar nauwe steegjes, kleurrijke gebouwen en koloniale huizen. Proef Mexicaanse lekkernijen op de markt 'El Mercado 20 de Noviembre'. Maak dagtripjes naar Tagul, Mitla en Lambityeco. Bekijk de dikste boom ter wereld in Santa María de Tule. Eet Mexicaans in een klein eettentje. Ga een na afloop van je taalcursus een aantal weken vrijwilligerswerk doen. Jacob volgde een taalcursus in Oaxaca. "Oaxaca s een bruisende stad waar je heerlijk kunt eten. Mijn kennis van de Spaanse taal is sterk verbeterd. Dat merkte ik meteen tijdens de activiteiten die de talenschool vrijwel dagelijks organiseert. Op school had ik een 'intercambio'. Dit betekende dat ik conversaties oefende met een vaste Mexicaanse student. Ik hielp hem zijn Engels te verbeteren en hij mij mijn Spaans."

Wat kost de Taalreis Mexico | Oaxaca?

Kostenoverzicht Taalreis Mexico – Oaxaca. De programmakosten voor een Taalreis naar Mexico zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Oaxaca. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Spanje. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Spaans op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Mexico. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Eventuele visumkosten. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens de andere taalreis mogelijkheden in Mexico. ▶ Spaans leren in Mexico – Playa del Carmen. ▶ Spaans leren in Mexico – Guanajuato

 

Waar is de Taalreis Mexico | Oaxaca?

 

Op zoek naar een taalcursus Spaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Spaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Oaxaca, Taalreis Mexico

Bestemming

Mexico

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Spaans! De Taalreis Mexico | Oaxaca”