Taalreis Spaans! De Taalreis Costa Rica | Manuel Antonio

Taalreizen/Spaans_Costa Rica_taalcursus_Spaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Costa Rica | Manuel Antonio!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Taalreis Spaans in Manuel Antonio. Studeer Spaans op een talenschool met uitzicht op het strand waar ook veel activiteiten vanuit de school worden georganiseerd.

Unieke ervaringen met de Taalreis Costa Rica | Manuel Antonio!

Exotisch Manuel Antonio. Costa Rica betekent letterlijk: Rijke kust. En die benaming is ook zeker van toepassing op Manuel Antonio, het ligt namelijk aan de Centraal Pacifische kust van Costa Rica. Het is een kleine stad, maar is in de buurt van de grote steden van het land. Manuel Antonio ligt midden in een nationaal park met geweldige stranden, wilde jungles en prachtige bergketens. Het is als een tropisch paradijs door de natuurlijke landschappen met zijn zandstranden, helder blauwe water, bergachtige heuvels en tropische regenwouden. Manuel Antonio is ook de thuishaven van een van de meest verbazingwekkende nationale parken van Costa Rica waar de dierenliefhebber z'n ogen uit kijkt. Je vindt er maar liefst 109 verschillende soorten zoogdieren en 184 soorten vogels. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Manuel Antonio. De populaire stranden Playa Hermosa beach, Quepos Beach, Esterillos Este en Esterillos Oeste, Dominical Beach en Puerto Escondido Beach. Parque national de Manuel Antonio. Cathedral Point. De grotten van Damas. De zonsondergang aan het strand. Doen in Manuel Antonio. Raften op de Savegre en/of Naranjo rivier. Paardrijden en mountainbiken in Quepos. (Zee)vissen. Ontdek het geweldige nachtleven, vol met kleine bars en pubs. Surfen. Ontdek het dierenrijk in Manuel Antonio: apen, bevers, pelicanen, arenden. Jungle tours. Canopy tour. Parasailen op het strand

Wat kost de Taalreis Costa Rica | Manuel Antonio?

Programmakosten taalreis Costa Rica – Manuel Antonio. De programmakosten voor een Taalreis Costa Rica zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn (cursus, accommodatietype en lengte van je verblijf). Bekijk de complete prijslijst voor Taalreis Costa Rica*. Wil je van ons een offerte op maat? Dat kan! Laat ons weten wat precies je plannen zijn en vraag de offerte aan bij de Taalreizen afdeling ([email protected]; 0478-551900). * Let op! De prijzen voor de cursus en accommodatie staan los van elkaar vermeld. Inclusief bij taalreis Costa Rica – Manuel Antonio. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding vanaf aanmelding tot terugkomst door het Taalreizen team. Taalreis Costa Rica Handboek; de complete voorbereiding van A tot Z. Gratis vliegticket offerte – vluchtmogelijkheden op een rijtje. Toegang tot jouw persoonlijke 'Mijn Travel Active' account, inclusief een reismee reisblog met ruimte voor 400 foto’s en video. Na vertrek. Taalcursus Spaans op de gerenommeerde talenschool in Manuel Antonio. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van de talenschool in Costa Rica. Noodnummer in Costa Rica – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij taalreis Costa Rica – Manuel Antonio. Administratiekosten € 50,-. Reis naar Costa Rica. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsverzekering – specifiek afgestemd op de programma’s van Travel Active, klik hier voor meer info. Vaccinaties – informeer bij Travel Doctor welke vaccinaties je nodig hebt. . Bekijk ook eens de andere taalreis mogelijkheden in Costa Rica. ▶ Spaans leren in Costa Rica – Flamingo Beach. ▶ Spaans leren in Costa Rica – Monteverde

 

Waar is de Taalreis Costa Rica | Manuel Antonio?

Please check your latitude and longitude OR address in shortcode.

 

Op zoek naar een taalcursus Spaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Spaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Taalreis Costa Rica, Manuel Antonio

Bestemming

Costa Rica

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Spaans! De Taalreis Costa Rica | Manuel Antonio”