Taalreis Spaans! De Taalreis Peru | Cusco

Taalreizen/Spaans_Peru_taalcursus_Spaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Peru | Cusco!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Leer de Spaanse taal in het koloniale Cusco en maak een uitstapje naar de Machu Pichu, de verborgen Inca stad in de bergen!

Unieke ervaringen met de Taalreis Peru | Cusco!

Ongelofelijk Cusco. Gaat bij jou het bloed sneller stromen als je over Machu Picchu en de Inca Trail hoort? Dan is Cusco in Peru voor jou de stad om Spaans te leren. Cusco is zowel de hoofdstad van de grote Inca beschaving geweest, als ook een fantastische plaats om voorbeelden van koloniale architectuur te zien. De stenen fundamenten van de Inca tempels zijn nog steeds zichtbaar in de koloniale gebouwen in en rond de stad. Vele internationale toeristen trekken naar Cusco vanwege zijn nabijheid tot de beroemde Machu Picchu ruines en de Inca Trail. Omdat het zo hoog ligt, is het dag en nacht koud. Dit kan echter een goed excuus zijn om de vele indiaanse markten te bezoeken waar ze heerlijk warme wollen truien en ander Peruaans textiel verkopen! Omgeven door de rijkdommen van zijn Inca verleden en de comforts van een internationaal bekende stad biedend, is Cusco werkelijk een stimulerende plek om Spaanse te leren. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Cusco. Plaza de Armas. Kathedraal van Cusco. Iglesia de la Compañia de Jesús. Iglesia y Monasterio de Santa Catalina. Machu Picchu. Sacsayhuamán. Doen in Cusco. Een bezoek brengen aan de kunstenaarswijk San Blas. Inka museum bezoeken. Excursie naar Sacsayhuaman. Inca Trail. Maak een foto van de twaalfhoekige steen. ▶ Bezoek ook Travel Today waar een travel guide op staat voor het mooie Cusco. Lena (19): "Het reizen naar het buitenland is al een super ervaring opzich. Het is goed voor je ontwikkeling en zeker voor je talenkennis!"

Wat kost de Taalreis Peru | Cusco?

Programmakosten taalreis Peru – Cusco. De programmakosten voor een Taalreis Peru zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn (cursus, accommodatietype en lengte van je verblijf). Bekijk hier de complete prijslijst voor Taalreis Peru*. Wil je van ons een offerte op maat? Dat kan! Laat ons weten wat precies je plannen zijn en vraag de offerte aan bij de Taalreizen afdeling ([email protected]; 0478-551900). * Let op! De prijzen voor de cursus en accommodatie staan los van elkaar vermeld. Inclusief bij taalreis Peru – Cusco. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding vanaf aanmelding tot terugkomst door het Taalreizen team. Taalreis Peru Handboek; de complete voorbereiding van A tot Z. Gratis vliegticket offerte – vluchtmogelijkheden op een rijtje. Toegang tot jouw persoonlijke 'Mijn Travel Active' account, inclusief een reismee reisblog met ruimte voor 400 foto’s en video. Na vertrek. Airport pick-up bij aankomst in Cusco indien je accommodatie bij boekt. Lees meer >>. Taalcursus Spaans op een gerenommeerde talenschool. Lesmateriaal. Verblijf in een zorgvuldig geselecteerd gastgezin, op basis van halfpension. Begeleiding van de talenschool in Peru. Noodnummer in Peru – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij taalreis Peru – Cusco. Administratiekosten € 50,-. Reis naar Peru. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – specifiek afgestemd op de programma’s van Travel Active, klik hier voor meer info. Vaccinaties – informeer bij Travel Doctor welke vaccinaties je nodig hebt

 

Waar is de Taalreis Peru | Cusco?

 

Op zoek naar een taalcursus Spaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Spaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Cusco, Taalreis Peru

Bestemming

Peru

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Spaans! De Taalreis Peru | Cusco”