Taalreis Spaans! De Taalreis Mexico | Guanajuato

Taalreizen/Spaans_Mexico_taalcursus_Spaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Mexico | Guanajuato!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Spaans leren in Mexico! Dit is mogelijk bij Travel Active! Guanajuato, is de hoofdstad van de gelijknamige staat en is een belangrijke stad in Mexico.

Unieke ervaringen met de Taalreis Mexico | Guanajuato!

Cultureel Guanajuato. Guanajuato, is de hoofdstad van de gelijknamige staat en is een van de belangrijkste historische en culturele koloniale steden van Mexico. De stad (en de zilvermijnen uit de omgeving) zijn in 1988 door UNESCO tot werelderfgoed verklaard. Van schitterende gebouwen uit de koloniale tijd tot moderne musea, zilvermijnen en de universiteit; er hangt een ontspannen sfeer in de gezellige straatjes en pittoreske pleintjes. Guanajuato kent een bekend festival, het Festival Internacional Cervantino (FIC); een feest vol cultuur, muziek, toneel en dans. Het festival wordt ieder jaar in de eerste twee weken van oktober gehouden en trekt intellectuelen, kunstenaars en toeristen uit de hele wereld aan. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Guanajuato. Pípila-monument. Templo de San Diego. Teatro Juárez. Templo de San Diego de Alcala. Calle Subterránea. Doen in Guanajuato. Bezoek het Cervantes Arts Festival. Proef de lokale keuken in een eettentje. Luister naar muziek op Plaza Jardín de la Unión. Wandel door het historische centrum met haar pittoreske pleinen, pastelkleurige huizen met ijzeren balkonnetjes en steile straatjes. Maak een weekendtripje naar Mexico stad. Bezoek de zilvermijnen. Ontdek het uitgaansleven en dans!

Wat kost de Taalreis Mexico | Guanajuato?

Kostenoverzicht Taalreis Mexico – Guanajuato. De programmakosten voor een Taalreis naar Mexico zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Guanajuato. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Spanje. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Spaans op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Mexico. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Eventuele visumkosten. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens de andere taalreis mogelijkheden in Mexico. ▶ Spaans leren in Mexico – Playa del Carmen. ▶ Spaans leren in Mexico – Oaxaca

 

Waar is de Taalreis Mexico | Guanajuato?

Please check your latitude and longitude OR address in shortcode.

 

Op zoek naar een taalcursus Spaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Spaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Guanajuato, Taalreis Mexico

Bestemming

Mexico

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Spaans! De Taalreis Mexico | Guanajuato”