Taalreis Spaans! De Taalreis Spanje | Salamanca

Taalreizen/Spaans_Spanje_taalcursus_Spaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Spanje | Salamanca!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Studeer Spaans in de stad waar het puurste Spaans wordt gesproken, verbeter je Spaanse taalvaardigheid en leg internationale contacten! Lees snel meer.

Unieke ervaringen met de Taalreis Spanje | Salamanca!

Roemrijk Salamanca. De Universiteit van Salamanca is één van de belangrijkste universiteiten van Europa! Deze stelt de wereldwijde DELE examens vast, waardoor je hier naar verhouding veel talenscholen en studenten vindt. De stad is het educatieve centrum van Spanje met vele historische sites, zoals het Plaza Mayor. Door de vele studenten kent de stad veel leuke uitgaansgelegenheden, barretjes en restaurants. In Salamanca werd in de 15de eeuw de eerste Grammatica van de Spaanse Taal uitgegeven. Dit werd voor de verspreiding van het Spaans over de hele wereld een essentieel instrument. Salamanca is minder bekend dan Barcelona en Madrid maar door de hoog aangeschreven talenscholen voor buitenlandse studenten één van de favoriete bestemmingen om Spaans te leren. De Universiteit van Salamanca stelt de wereldwijde DELE examens vast waardoor je hier naar verhouding veel taalscholen, en dus ook studenten, vindt. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Salamanca. Het Universiteitsmuseum. Catedral vieja (oude Kathedraal) en Catedral nueva (nieuwe Kathedraal). Museum voor Art Nouveau en Art Deco. Plaza Mayor. Het Huis met de Schelpen. Doen in Salamanca. Bezoek het dominicaans nonnenklooster Convento de las Dueñas. Doe je boodschappen bij de overdekte markthal Mercado Central. Ga naar de Paasweek van Salamanca. Verken de prachtige natuur in Sierra de la Peña de Francia. Maak een trip naar Madrid. Wandel door de historische binnenstad. Dans in het uitgaansleven. Ga lekker tapas eten. Zij is je voor gegaan. Oud-deelneemster Nikita: "Salamanca: het waren vier hele leuke, gezellige en relaxte weken. Elke dag had ik vroeg les en in de middagen was het altijd ergens in de stad tapas eten en in het park of bij de rivier chillen. Het uitgaan was heel erg leuk, elke dag wel iets te doen maar ik ging vooral in het weekend door de vroege lestijden. Het Spaans leren ging ineens best snel omdat in de les alles in het Spaans wordt gedaan moet je wel, verder buiten school oefen je ook door met Spanjaarden te praten en in winkels en restaurantjes en zo. Superleuk!" (weblog: sweetnikiet.reismee.nl). Meer weten over Salamanca? Je leest het in "Top 5 redenen voor jouw stedentrip naar Salamanca"

Wat kost de Taalreis Spanje | Salamanca?

Kostenoverzicht Taalreis Spanje – Salamanca. De programmakosten voor een Taalreis naar Spanje zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Salamanca. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Spanje. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Spaans op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Eerste set lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. Lesmateriaal indien je een niveau omhoog gaat tijdens de cursus (zie prijslijst). De reis naar Spanje. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie- mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens andere taalreis mogelijkheden in Spanje. ▶ Spaans leren in Spanje – Madrid. ▶ Spaans leren in Spanje – Barcelona

 

Waar is de Taalreis Spanje | Salamanca?

 

Op zoek naar een taalcursus Spaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Spaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Salamanca, Taalreis Spanje

Bestemming

Spanje

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Spaans! De Taalreis Spanje | Salamanca”