Taalreis Spaans! De Taalreis Mexico | Playa del Carmen

Taalreizen/Spaans_Mexico_taalcursus_Spaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Mexico | Playa del Carmen!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

235,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Taalcursus Spaans in Mexico? Volg deze nu in Playa del Carmen en ervaar de boeiende cultuur en kleurrijke bevolking!

Unieke ervaringen met de Taalreis Mexico | Playa del Carmen!

Bruisend Playa del Carmen. Playa del Carmen is een stad aan de kust van de Caribische Zee. Het was vroeger een klein visserdorpje en een stopover voor reizigers die Cozumel (het eiland voor de kust van Playa del Carmen) gingen bezoeken. Het stadje heeft ook de prachtige witte stranden en blauwe wateren zoals op het hele schiereiland Yucatan te vinden zijn. Nadat ook de toeristen Playa del Carmen hadden ontdekt, groeide het uit tot een populaire bestemming. Het uitgaansleven is hierdoor enorm gegroeid, en er zijn steeds meer faciliteiten en attracties bij gekomen. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in (of in de buurt van) Playa del Carmen. De ruïnes van Tulum. Het eiland Cozumel voor de kust van Playa del Carmen. Maak een weekendtrip naar het legendarische Chitzen Itza. Doen in Playa del Carmen. Een wandeling maken door de hoofdstraat met haar restaurantjes, boetiekjes en leuke winkeltjes. Zwemmen in het helderblauwe water van de Caribische zee. Proef s’avonds het bruisende uitgaansleven van Playa del Carmen. Vissen, duiken of snorkelen. Huur een golfwagentje op het eiland Isla de Mujeres voor de kust van Cancun. Zwem met dolfijnen. Geniet van het leven in een hangmat met een heerlijke cocktail erbij. Barry (20) volgde een taalcursus in Playa del Carmen. "Mexico is meer dan tortilla's, taco's en tequila, daar kom je in Playa del Carmen snel achter. Op school leer je ook meer over de boeiende cultuur en tijdens tripjes ontmoet je de kleurrijke en vriendelijke bevolking. Het was echt geweldig om te merken dat ik al echt een praatje kon maken in het Spaans!". Meer informatie over Playa del Carmen vind je op. "Taalreis bestemming uitgelicht"

Wat kost de Taalreis Mexico | Playa del Carmen?

Kostenoverzicht Taalreis Mexico – Playa del Carmen. De programmakosten voor een Taalreis naar Mexico zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Playa del Carmen. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Spanje. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Spaans op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Mexico. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Eventuele visumkosten. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens de andere taalreis mogelijkheden in Mexico. ▶ Spaans leren in Mexico – Oaxaca. ▶ Spaans leren in Mexico – Guanajuato

 

Waar is de Taalreis Mexico | Playa del Carmen?

 

Op zoek naar een taalcursus Spaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Spaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Taalreis Mexico, Playa del Carmen

Bestemming

Mexico

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Spaans! De Taalreis Mexico | Playa del Carmen”