Taalreis Spaans! De Taalreis Spanje | Granada

Taalreizen/Spaans_Spanje_taalcursus_Spaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Spanje | Granada!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Spaans studeren in studentenstad Granada met haar historische centrum. In een zacht en warm klimaat, met stranden en buitensportmogelijkheden in de buurt!

Unieke ervaringen met de Taalreis Spanje | Granada!

Grandioos Granada. Granada ligt aan de voet van de Sierra Nevada, het paradijs voor sport- en skiliefhebbers. Maar daarnaast ligt Granada ook slechts 45 minuten van de kust, een ideale ligging dus! De Moorse invloeden geven het centrum een eigen gezicht. Doordat Granada een studentenstad is, heeft het een bruisend nachtleven! Overdag is het heerlijk op de terrasjes. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Granada. Almhambra Paleis. Museo Arqueológico. Kathedraal Santa María de la Encarnacón. Corral del Carbon. Doen in Granada. Eet tapas in een bodega. Drink koffie en maak je huiswerk in een café aan de Darro rivier. Zoek een eettentje uit rond Plaza San Miguel Bajo. Slenter door het doolhof van smalle straatjes in de oude Arabische wijk Albaicín. Kijk vanaf het Alhambra uit over de Sierra Nevada en de vlakte van Córdoba. Bezoek El Generalife, de zomerresidentie van de Nazaritische koningen. Ontspan in een Hammam. Ontdek het nachtleven van Granada. Maak een trektocht door de bergen van de Sierra Nevada. Ga zonnen op de stranden van Costa Tropical. Ga wintersporten in het Sierra Nevada skigebied. Tess volgde een taalcursus in Granada. "Granada is een bruisende universiteitsstad. Hier geniet je elke dag van een zacht en warm klimaat. Ook zijn stranden en buitensportmogelijkheden vlakbij. Zo maakten we vaak een trektocht door de bergen van de Sierra Nevada, ook een ideale plek om te wintersporten. En het nachtleven is zeker het ontdekken waard."

Wat kost de Taalreis Spanje | Granada?

Kostenoverzicht Taalreis Spanje – Granada. De programmakosten voor een Taalreis naar Spanje zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Granada. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Spanje. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Spaans op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Eerste set lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. Lesmateriaal indien je een niveau omhoog gaat tijdens de cursus (zie prijslijst). De reis naar Spanje. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens andere taalreis mogelijkheden in Spanje. ▶ Spaans leren in Spanje – Sevilla. ▶ Spaans leren in Spanje – Marbella

 

Waar is de Taalreis Spanje | Granada?

 

Op zoek naar een taalcursus Spaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Spaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Granada, Taalreis Spanje

Bestemming

Spanje

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Spaans! De Taalreis Spanje | Granada”