Particulier Onderzoeker – Detective thuisstudie of opleiding

Beroep

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie Particulier Onderzoeker - Detective?

Deze thuisstudie Particulier Onderzoeker - Detective wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus Particulier Onderzoeker - Detective is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

149,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

Particulier Onderzoeker – Detective thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €149.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau:
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 9 maanden

Over de thuisstudie Particulier Onderzoeker – Detective

Een particulier onderzoeker is iemand die er zijn beroep van heeft gemaakt om verschillende situaties te onderzoeken voor anderen. Denk hierbij aan bedrijfsfraudes, huwelijksperikelen, diefstallen, verduisteringszaken, identiteitsfraudes en vermissingen. Kortom, een particulier onderzoeker voert onderzoeken uit naar misstanden of naar personen die zich (mogelijk) niet aan de wet houden.   Als particulier onderzoeker heb je een super spannende en afwisselende baan maar dien je je wel constant bewust te zijn van de wettelijke kaders waarbinnen je kan en mag werken. Dit en nog veel meer leer je in deze compacte maar zeer complete thuisstudie!

Waarom deze thuisstudie Particulier Onderzoeker – Detective bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus Particulier Onderzoeker – Detective volgt u bij Laudius.   Zeer boeiende en afwisselende opleidingAan bod komen onder andere zaken als rechercheren, interviewtechnieken, observeren, het maken van onderzoekdossiers en het schrijven van observatierapporten. Ook rechtskennis komt uitgebreid aan bod.   Officieel erkend SVPB-diplomaDeze cursus leidt je in no-time op voor het officieel erkende diploma Particulier Onderzoeker van de SVPB (Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties). Dit diploma is nodig om bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie de verplichte vergunning te kunnen aanvragen. Diverse beroepsmogelijkhedenJe kunt gaan werken voor beveiligingsorganisaties en particuliere recherchebureaus, maar kunt ook als bedrijfsrechercheur of zelfstandig privé-detective aan de slag gaan. Mogelijkheden genoeg dus!

Cursusduur thuisstudie Particulier Onderzoeker – Detective
Deze pagina gaat over een cursus Particulier Onderzoeker – Detective,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 9 maanden.

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals Particulier Onderzoeker – Detective ?

Deze cursus/opleiding Particulier Onderzoeker – Detective uit de categorie Eigen zaak volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals Particulier Onderzoeker – Detective ?

Deze cursus/opleiding Particulier Onderzoeker – Detective uit de categorie voortgezet onderwijs volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

149.00

Cursusduur:

9 Maanden

Vooropleiding:

U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Particulier Onderzoeker – Detective thuisstudie of opleiding”