Taalreis Spaans! De Taalreis Guatemala | Antigua

Taalreizen/Spaans_Guatemala_taalcursus_Spaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Guatemala | Antigua!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Guatemala heeft een mix van de Maya cultuur, koloniale stadjes en prachtige natuur! Volg Spaanse lessen en maak vrienden in het schilderachtige Antigua.

Unieke ervaringen met de Taalreis Guatemala | Antigua!

Magisch Antigua. Antigua: vroeger de hoofdstad van Guatemala, nu een van de grootste trekpleisters van Guatemala. Het stadje trekt bezoekers van over de hele wereld aan dankzij haar koloniale architectuur, de mooie fonteinen en de schoonheid van de omliggende bergen en vulkanen. Antigua werd in de 16de eeuw opgericht als de Spaanse koloniale hoofdstad voor heel Midden-Amerika. Door haar prachtige barokke kerken, marktjes, kleurrijke huisjes en karakteristieke ruïnes is Antigua uitgeroepen tot UNESCO World Heritage Site. De prachtige ruïnes zijn het resultaat van een verwoestende aardbeving in de koloniale tijd, waarna Guatemala stad als hoofdstad werd uitgeroepen. Door de vele talenscholen is Antigua een populaire bestemming voor taalreizen. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Antigua. Arco de Santa Catalina. Kapucijnen klooster. Catedral de San José. La Merced kerk. San Francisco El Grande kerk. Santo Domingo klooster. Ruïnes Santa Rosa de Lima. Wasplaats. Doen in Antigua. Prachtig gekleurde souvenirs kopen op de marktjes. Vulkaan Pacaya beklimmen. Eet Pupusa bij een straattentje. Bekijk het uitzicht over Antigua vanaf Cerro de la Cruz. Vier Semana Santa. Bezoek brengen aan Centro Cultural la Azotea. Relaxen in het Parque Central. Cacao en Chocolade museum bezoeken. Weekendtripje maken naar de kleurrijke markt van Chichicastenango. Weekendtripje naar Lago Atitlan. Salsadansen in een van de uitgaansgelegenheden

Wat kost de Taalreis Guatemala | Antigua?

Programmakosten taalreis Guatemala – Antigua. De programmakosten voor een Taalreis Guatemala zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn (cursus, accommodatietype en lengte van je verblijf). Bekijk de complete prijslijst voor Taalreis Guatemala*. Wil je van ons een offerte op maat? Dat kan! Laat ons weten wat precies je plannen zijn en vraag de offerte aan bij de Taalreizen afdeling ([email protected]; 0478-551900). * Let op! De prijzen voor de cursus en accommodatie staan los van elkaar vermeld. Inclusief bij taalreis Guatemala – Antigua. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding vanaf aanmelding tot terugkomst door het Taalreizen team. Taalreis Guatemala Handboek; de complete voorbereiding van A tot Z. Gratis vliegticket offerte – vluchtmogelijkheden op een rijtje. Toegang tot jouw persoonlijke 'Mijn Travel Active' account, inclusief een reismee reisblog met ruimte voor 400 foto’s en video. Na vertrek. Airport pick-up in Guatemala en vervoer naar je gastgezin. Taalcursus Spaans op een gerenommeerde talenschool. Lesmateriaal. Verblijf in een zorgvuldig geselecteerd gastgezin, op basis van halfpension. Begeleiding van de talenschool in Guatemala. Noodnummer in Guatemala – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij taalreis Guatemala – Antigua. Administratiekosten € 50,-. Reis naar Guatemala. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsverzekering – specifiek afgestemd op de programma’s van Travel Active, klik hier voor meer info. Vaccinaties – informeer bij Travel Doctor welke vaccinaties je nodig hebt

 

Waar is de Taalreis Guatemala | Antigua?

 

Op zoek naar een taalcursus Spaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Spaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Antigua, Taalreis Guatemala

Bestemming

Guatemala

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Spaans! De Taalreis Guatemala | Antigua”