Taalreis Spaans! De Taalreis Dominicaanse Republiek | Santo Domingo

Taalreizen/Spaans_Dominicaanse Republiek_taalcursus_Spaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Dominicaanse Republiek | Santo Domingo!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Leer Spaans en ontdek de Caribische cultuur! Via Travel Active kun jij Spaans leren in de Dominicaanse Republiek!

Unieke ervaringen met de Taalreis Dominicaanse Republiek | Santo Domingo!

Swingend Santo Domingo. Santo Domingo, de tropische hoofdstad van het Caribische eiland die is uitgegroeid tot wereldstad met voor ieder wat wils. De stad, gelegen aan de zuidkust van het prachtige eiland, bestaat uit zowel een oud, koloniaal gedeelte als een modern gedeelte. Het historische gedeelte staat op de Unesco Werelderfgoedlijst, en dat is niet voor niets. Santo Domingo heeft een typisch Caribische sfeer met merengue muziek die overal te horen is en waarop je je heupen moeilijk stil kunt houden! Er wordt zelfs een keer per jaar een merengue festival georganiseerd met talloze live concerten en de lokale bevolking die tot in de late uurtjes los gaat op de opzwepende merengue muziek. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Santo Domingo. Columbus vuurtoren. Museum del Hombre Dominicano. Los Tres Ojos. Doen in Santo Domingo. Bezoek een van de musea op Plaza de la Cultura. Dansen in het nachleven van Santo Domingo. Ga walvissen spotten in januari, februari of maart. Wandel rond in het koloniale centrum van Santa Domingo. Ga sporten in het Juan Pablo Duarte Olympic Center. Vier het kleurrijke Dominicaanse Carnaval. Wed op jouw favoriete paard tijdens een paardenrace. Aanschouw tropische vogels en krokodillen bij het grote Enriquillo meer. Beklim de Isabela de Torres berg; fantastisch uitzicht over het Dominicaanse landschap

Wat kost de Taalreis Dominicaanse Republiek | Santo Domingo?

Programmakosten Taalreis Dominicaanse Republiek – Santo Domingo. De programmakosten voor een Taalreis Santo Domingo zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn (cursus, accommodatietype en lengte van je verblijf). Bekijk de complete prijslijst voor Taalreis Dominicaanse Republiek in Santo Domingo*. Wil je van ons een offerte op maat? Dat kan! Laat ons weten wat precies je plannen zijn en vraag de offerte aan bij de Taalreizen afdeling ([email protected]; 0478-551900). * Let op! De prijzen voor de cursus en accommodatie staan los van elkaar vermeld. Inclusief bij Taalreis Dominicaanse Republiek – Santo Domingo. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar de Dominicaanse Republiek. Toegang tot jouw persoonlijke 'Mijn Travel Active' account, met ruimte voor video's en 400 foto's. Na vertrek. Cursus Spaans op de talenschool in Santa Domingo. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt): gastgezin of residentie. Aankomst pick-up indien accommodatie bij is geboekt. Mogelijkheid tot het bijboeken van excursies en activiteiten. Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij Taalreis Dominicaanse Republiek – Santo Domingo. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar de Dominicaanse Republiek. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsverzekering – specifiek afgestemd op de programma’s van Travel Active, klik hier voor meer info

 

Waar is de Taalreis Dominicaanse Republiek | Santo Domingo?

 

Op zoek naar een taalcursus Spaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Spaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Santo Domingo, Taalreis Dominicaanse Republiek

Bestemming

Dominicaanse Republiek

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Spaans! De Taalreis Dominicaanse Republiek | Santo Domingo”