Taalreis Spaans! De Taalreis Bolivia | Sucre

Taalreizen/Spaans_Bolivia_taalcursus_Spaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Bolivia | Sucre!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Taalcursus Spaans volgen? Via Travel Active kun je naar Bolivia en maak je kennis met de mooie studentenstad Sucre!

Unieke ervaringen met de Taalreis Bolivia | Sucre!

Mooi Sucre. De mooie studentenstad Sucre ligt in de hooglanden van het Andes gebergte, omringd door bergen, met een kleine omvang en een koloniaal karakter. Zo vind je er wit geschilderde koloniale huizen met rood geglazuurde dakpannen. Sucre is de hoofdstad van Bolivia en heeft veel barretjes, restaurants, winkels, plaza's en uitgaansgelegenheden. In de omgeving kom je veel inheemse dorpjes tegen. De universiteit van Sucre huisvest vele (internationale) studenten, die er mede voor zorgen dat de stad bruist. De aanwezigheid van studenten betekent ook dat er veel aanbod is van lekkere en goedkope eettentjes. De koloniale charme samen met de gemoedelijke sfeer en avontuurlijke omgeving maken van Sucre een geweldige plek om Spaans te studeren. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Sucre. Plaza 25 de Mayo. Casa de la Libertad. Kathedraal. Textielmuseum. Doen in Sucre. Aanschouw de koloniale architectuur. Proef de verse fruitsalades in het Mercado Central. Wandel door het historische centrum met haar nauwe straatjes, de plazas en kerken. Bezoek het Museo de la Recoleta. Ga naar het dinosauruspark Cal Orck’o. Koop je kleren en souvenirs op de kleurrijke zondagmarkt van Tarabuco. Ontmoet studenten en backpackers in het uitgaansleven van Sucre. Bezoek een musical in het openluchttheater Teatro al Aire Libre. Combineer je taalcursus met een aantal weken vrijwilligerswerk

Wat kost de Taalreis Bolivia | Sucre?

Programmakosten taalreis Bolivia – Sucre. De programmakosten voor een Taalreis Bolivia zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn (cursus, accommodatietype en lengte van je verblijf). Bekijk de complete prijslijst voor Taalreis Bolivia in Sucre*. Wil je van ons een offerte op maat? Dat kan! Laat ons weten wat precies je plannen zijn en vraag de offerte aan bij de Taalreizen afdeling ([email protected]; 0478-551900). * Let op! De prijzen voor de cursus en accommodatie staan los van elkaar vermeld. Inclusief bij taalreis Bolivia – Sucre. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding vanaf aanmelding tot terugkomst door het Taalreizen team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar de bestemming. Toegang tot jouw persoonlijke 'Mijn Travel Active' account, inclusief een reismee reisblog met ruimte voor 400 foto’s en video. Na vertrek. Airport pick-up bij aankomst in Sucre indien je accommodatie bij boekt. Cursus Spaans op een gerenommeerde talenschool. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Mogelijkheid tot het bijboeken van excursies en activiteiten. Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij taalreis Bolivia – Sucre. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Bolivia. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsverzekering – specifiek afgestemd op de programma’s van Travel Active, klik hier voor meer info. Vaccinaties – informeer bij Travel Doctor welke vaccinaties je nodig hebt

 

Waar is de Taalreis Bolivia | Sucre?

 

Op zoek naar een taalcursus Spaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Spaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Sucre, Taalreis Bolivia

Bestemming

Bolivia

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Spaans! De Taalreis Bolivia | Sucre”