Taalreis Spaans! De Taalreis Chili | Santiago

Taalreizen/Spaans_Chili_taalcursus_Spaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Chili | Santiago!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Leer Spaans in de mooie en unieke stad Santiago en geniet van wat Chili je biedt! In dit land van extremen kun jij een unieke culturele ervaring opdoen!

Unieke ervaringen met de Taalreis Chili | Santiago!

Schitterend Santiago. Santiago de Chile is de hoofdstad van het smalste land van de wereld: Chili. Maar liefst 40% van de inwoners van het land woont in de hoofdstad. Het is een stad waarbij het heden en verleden elkaar ontmoeten. Naast de moderne gebouwen is ook het koloniale verleden duidelijk zichtbaar. Prachtige historische bouwwerken en interessante musea bepalen mede het beeld. Santiago de Chili is een bruisende stad te midden van de altijd aanwezige achtergrond van het majestueuze Andes gebergte. Haar ligging is perfect; ingeklemd tussen de bergen en de zee. Dankzij die centrale ligging is het zelfs mogelijk om the skiën en naar het strand te gaan, op dezelfde dag! Door de centrale locatie in het land is Santiago ook perfect voor trips naar noordelijke, zuidelijke en centrale kust regio’s. Kortom: Santiago is de perfecte plek om Spaans te leren en de Chileense cultuur te ontdekken. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Santiago de Chile. Cerro Santa Lucía. Teatro Municipal. Biblioteca Nacional de Chile. Fine Arts Museum. Centraal Station (ontworpen door Eiffel). Voormalig Congresgebouw (Ex Congreso Nacional). Plaza de Armes (main square). Moneda Paleis. Doen in Santiago de Chile. Een bezoek brengen aan de wijngebieden. De wijk Bellavista bekijken. De Mercado Central bezoeken. Ritje maken in de kabelbaan naar Cerro San Cristóbal. Skiën in El Colorado. En wat je verder niet mag missen: de must sees in Santiago. Elise volgde een taalcursus in Santiago . " Wat erg fijn is aan de lessen is dat ze plaatsvinden in kleine groepjes met maximaal 8 personen. Zo leer je je leraar en klasgenoten sneller kennen, kan je voldoende vragen stellen en leer je ook nog eens Spaans in een snel tempo!" Meer over de taalcursus Spaans vertelt ze op ons reisblog Travel Today.

Wat kost de Taalreis Chili | Santiago?

Kosten taalreis Chili – Santiago. De programmakosten voor een Taalreis Chili zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn (cursus, accommodatietype en lengte van je verblijf). Bekijk de complete prijslijst voor Taalreis Chili*. Wil je van ons een offerte op maat? Dat kan! Laat ons weten wat precies je plannen zijn en vraag de offerte aan bij de Taalreizen afdeling ([email protected]; 0478-551900). * Let op! De prijzen voor de cursus en accommodatie staan los van elkaar vermeld. Inclusief bij taalreis Chili – Santiago. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding vanaf aanmelding tot terugkomst door het Taalreizen team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar de bestemming. Toegang tot jouw persoonlijke 'Mijn Travel Active' account, inclusief een reismee reisblog met ruimte voor 400 foto’s en video. Na vertrek. Airport pick-up bij aankomst in Santiago indien je accommodatie bij boekt. Cursus Spaans op een gerenommeerde talenschool in Chili. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Mogelijkheid tot het bijboeken van excursies en activiteiten. Begeleiding van de talenschool in Chili. Noodnummer – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij taalreis Chili – Santiago. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Chili. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsverzekering – specifiek afgestemd op de programma’s van Travel Active, klik hier voor meer info. Vaccinaties – informeer bij Travel Doctor welke vaccinaties je nodig hebt

 

Waar is de Taalreis Chili | Santiago?

 

Op zoek naar een taalcursus Spaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Spaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Santiago, Taalreis Chili

Bestemming

Chili

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Spaans! De Taalreis Chili | Santiago”