VMBO Engels thuisstudie of opleiding

–thuisstudie-opleiding-havo-vwo-vmbo-vergelijken

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie VMBO Engels?

Deze thuisstudie VMBO Engels wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus VMBO Engels is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

29,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

VMBO Engels thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €29.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: VMBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 8 maanden

Over de thuisstudie VMBO Engels

De Engelse taal is de meest gesproken taal ter wereld. Je kunt er in grote delen van de wereld mee terecht, en ook op het internet wordt veel informatie in het Engels aangeboden.  Kennis van deze taal is dus onmisbaar in onze moderne maatschappij, en daarmee altijd een goede investering in je eigen ontwikkeling. Mis je het certificaat Engels van je opleiding, of wil je je kennis van deze wereldtaal eens grondig opfrissen? Dan is de cursus VMBO Engels zeker een goede keuze!

Waarom deze thuisstudie VMBO Engels bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus VMBO Engels volgt u bij Laudius. De cursus VMBO Engels bereidt je voor op het officiële staatsexamen Engels van de DUO-IB groep (Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen). Zo kun je altijd en overal aantonen dat je de Engelse taal op dit niveau beheerst. Bereid je voor op het officiële staatsexamen EngelsMet de cursus VMBO Engels ben je optimaal voorbereid op het examen en leer je alles wat je nodig hebt om je in het Engels goed verstaanbaar te kunnen maken. Behaal een officieel erkend certificaatAls je geslaagd bent voor het examen VMBO Engels ontvang je hiervoor een officieel erkend certificaat. Zo kun je zowel voor je vervolgstudie als voor je beroep aantonen dat je de Engelse taal goed beheerst. Compacte, eenvoudig te volgen cursusDe cursus VMBO Engels is zo samengesteld dat je precies voldoet aan de exameneisen voor het staatsexamen. Je leert dus exact wat je moet weten, zonder overbodige ballast.  Bepaal je eigen instapniveauHeb je al kennis van de Engelse taal en wil je alleen datgene leren wat je nog niet weet? Dan kun je je eigen instapniveau aangeven. Zo leer je alleen die dingen die je nog niet weet. Natuurlijk ontvang je wel het volledige cursusmateriaal, zodat je ook de rest van de lesstof nog eens kunt doorlezen.

Cursusduur thuisstudie VMBO Engels
Deze pagina gaat over een cursus VMBO Engels,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 8 maanden.

Meer weten over taalcursussen en thuisstudies zoals VMBO Engels ?

De meeste scholen, zoals HBO opleidingen of het voortgezet onderwijs in Nederland bieden Engels meestal intensief aan als tweede taal. Toch kunnen na het doorlopen van deze onderwijsinstellingen het Duits spreken en schrijven vaak verbeterd worden. Aanbieders van thuisstudie opleidingen vullen deze behoefte aan met diverse taalcursussen.

Ook wanneer men een niet gangbare vreemde taal zoals bijvoorbeeld Spaans of Italiaans wil leren kan men daarvoor een aparte taalcursus volgen. Bij studiemarathon kan men kiezen voor diverse opleiders en uit populaire vreemde talen.

Deze cursus/opleiding VMBO Engels volgt u bij Laudius. Er zijn nog meer taalcursussen waaruit men kan kiezen zoals bijvoorbeeld: Duits, Portugees, Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

29.00

Cursusduur:

8 Maanden

Niveau Opleiding:

Vmbo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “VMBO Engels thuisstudie of opleiding”