Taalreis Spaans! De Taalreis Argentinië | Buenos Aires

Taalreizen/Spaans_Argentinië_taalcursus_Spaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Argentinië | Buenos Aires!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Taalcursus Spaans volgen? Ontdek Argentinië door het doen van een taalcursus Spaans op onze professionele talenschool in Buenos Aires.

Unieke ervaringen met de Taalreis Argentinië | Buenos Aires!

Kosmopolitisch Buenos Aires. Buenos Aires is één van de leukste steden van Zuid-Amerika en het centrum van bedrijvigheid voor Argentinië. Buenos Aires is een levendige stad waar zoveel te zien en te doen is dat je er makkelijk weken kunt blijven. Met brede boulevards, een geweldig nachtleven, veel restaurants en ontelbare winkelmogelijkheden, heeft deze stad een sterke Europese sfeer en een eindeloze variëteit aan activiteiten. Tegelijkertijd kan Buenos Aires een dure stad zijn, dus budgetreizigers moeten daarop voorbereid zijn. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Buenos Aires. Plaza de Mayo, het politieke centrum van Buenos Aires. Casa Rosada (bekend van de film Evita). El Congreso. De breedste straat ter wereld: 9 de Julio. Recoleta Cemetery. Teatro Colón. Metropolitan Cathedral. Galerías Pacífico. Caminito, in de wijk La Boca. Buenos Aires Zoo (olifantenverblijf). Doen in Buenos Aires. Ga mee met de Tour de Barrios, die je naar de interessantste wijken van Buenos Aires voert. De echte Argentijnse Tango leren dansen in één van de fameuze dansscholen van Buenos Aires. Bezoek een wedstrijd van Boca Juniors, niet voor niets één van de bekendste voetbalclubs van Latijns-Amerika. Eet Argentijnse biefstuk. Lekker flaneren door Puerto Madero. Bezoek de wijken Palermo en Palermo Forest. Snuffel rond op de antiekmarkt van San Telmo. Boottochtje door rivierdelta in Tigre. Olivia volgde een taalcursus in Buenos Aires. "Buenos Aires is echt waanzinnig. De stad, de taal, de tango… Ik mis het nu al. Voor ik kwam kende ik geen woord Spaans en nu kan ik me prima redden. Ik heb vrienden voor het leven gemaakt en het boottochtje over de rivierdelta in Tigre zal ik nooit vergeten". Meer informatie over Buenos Aires vind je hier: "Taalreis bestemming uitgelicht: Buenos Aires"

Wat kost de Taalreis Argentinië | Buenos Aires?

Kostenoverzicht Taalreis Argentinië – Buenos Aires. De programmakosten voor een Taalreis naar Argentinië zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Buenos Aires. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Spanje. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Spaans op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Argentinië. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Eventuele visumkosten. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens de andere taalreis mogelijkheid in Argentinië. ▶ Spaans leren in Argentinië – Córdoba

 

Waar is de Taalreis Argentinië | Buenos Aires?

 

Op zoek naar een taalcursus Spaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Spaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Buenos Aires, Taalreis Argentinië

Bestemming

Argentinië

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Spaans! De Taalreis Argentinië | Buenos Aires”