Taalreis Italiaans! De Taalreis Italië | Florence

Taalreizen/Italiaans_Italië_taalcursus_Italiaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Italië | Florence!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Met een taalcursus Italiaans maak je kennis met de Italiaanse vriendelijkheid, de echte pizza en het indrukwekkende culturele erfgoed van Florence!

Unieke ervaringen met de Taalreis Italië | Florence!

Kunstzinnig Florence. Het is de geboorteplaats van de renaissance en dat is duidelijk te zien aan de paleizen, kerken en kunstschatten in deze stijl. Veel van die kunstschatten zijn te danken aan bijna drie eeuwen durende heerschappij van de machtige Famiglia di Medici. Zij zorgden ervoor van Florence (in het Italiaans Firenze) tot ongeveer 1730 het intellectuele en culturele hart van Europa was. Die familie had grote belangstelling voor schilderkunst, beeldhouwkunst, architectuur en literatuur. Zij waren de opdrachtgevers voor ontelbare, nu klassieke, renaissancekunstwerken. In deze studentenstad kun jij tijdens een taalcrusus Italiaans genieten van dit culturele erfgoed en daarnaast proeven van de heerlijke Italiaanse keuken, het ijs en de temperamentvolle cultuur. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Florence. Ponte Vecchio met vele leuke, kleine winkeltjes. Palazzo Vecchio. Duomo (Santa Maria del Fiore). Gotische basiliek Santa Croce. Piazza della Signoria. Doen in Florence. Bezoek museum Uffizi met werken van Michelangelo, Sandro Botticelli, Simone Martini en ook Rembrandt van Rijn. Bekijk de David van Michelangelo in Galleria dell'Accademia. Eet het vleesgerecht 'bistecca alla fiorentina'. Moedig Fiorentina aan tijdens een voetbalwedstrijd in het stadion. Loop over de Ponte Vecchio, de oudste brug van de stad. Slenter door het centrum met haar schattige piazza’s, nauwe steegjes, groene parken en verborgen kunstgalerijen. Leer Florence ook 's avonds en 's nachts kennen: vele gezellige cafétjes en knusse kroegjes. Bekijk het uitzicht over de stad vanaf Piazzale Michelangelo. Wandel door de Boboli-tuinen. Milou volgde een taalcursus in Florence. "Ik vond het geweldig dat ik mijn standaard cursus kon aanvullen met extra kunstlessen. Ik heb gekozen voor mode, omdat ik meer wilde leren over de mode-industrie. Ik kon ook kiezen voor interieurdesign, fotografie of schilderen. Ook mochten wij zelf aan de slag. Zo heb ik mijn eerste eigen modeontwerpen geschetst!". Meer informatie over Florence vind je op "Taalreis bestemming uitgelicht: Florence"

Wat kost de Taalreis Italië | Florence?

Kostenoverzicht Taalreis Italië – Florence. De programmakosten voor een Taalreis naar Italië zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Florence. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Italië. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Italiaans op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. Lesmateriaal, te betalen ter plaatse (zie prijslijst). De reis naar Italië. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens de andere taalreis mogelijkheid in Italië. ▶ Italiaans leren in Italië – Milaan

 

Waar is de Taalreis Italië | Florence?

 

Op zoek naar een taalcursus Italiaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Italiaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Florence, Taalreis Italië

Bestemming

Italië

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Italiaans! De Taalreis Italië | Florence”