Taalreis Engels! De Taalreis Amerika | New York

Taalreizen/Engels_Verenigde Staten_taalcursus_Engels_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Amerika | New York!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Engels studeren op een talenschool vlakbij Times Square? Goed voor je CV en de perfecte plek om New York te ontdekken. Bezoek onze site!

Unieke ervaringen met de Taalreis Amerika | New York!

Wereld New York. New York: The Big Apple, the city that never sleeps….. Het is er multicultureel en NYC is beroemd om het Statue of Liberty, Empire State Building en helaas nu ook om Ground Zero. Deze stad heeft de beste musea, cafés, restaurants en winkels en een geweldig nachtleven! De school ligt midden in Manhattan, vlakbij Times Square. De metro is dichtbij, ideaal dus. De talenschool bevindt zich op de 6e verdieping, mooi uitzicht gegarandeerd! Op deze etage vind je 37 moderne multimedia lokalen en een studentenlounge. De lessen worden gegeven aan groepen van maximaal 15 studenten. De school is erkend door ACCET en NYSED. Er zijn veel dingen opgenomen in het sociale programma, zodat iedereen de stad beter kan leren kennen! Zo zijn er: bezoeken aan diverse musea, filmavonden, rolschaatsen in Central Park, een speedboot vaartocht door NY, Bronx Zoo Washington DC, Boston, Philadelphia. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in New York. Vrijheidsbeeld. Empire State building. Times square. Wallstreet. Nieuwe World Trade Center. Rockefeller Center. Doen in New York. Wandeling van Brooklyn naar Manhattan over de Brooklyn Bridge. Bezoek een musical op Broadway. Ga uit je dak bij een sportwedstrijd in Madison Square Garden. Eet een bagel als ontbijt. Neem de gratis ferry van Manhattan naar Staten Island en weer terug, en maak ondertussen kiekjes van het vrijheidsbeeld. Verken de verschillende wijken te voet. Bezoek het Guggenheim museum. Ontspan in Central Park. Shoppen (of alleen je ogen uitkijken) op Fifth Avenue. Woon een honkbalwedstrijd bij in Yankee stadium. Swing mee bij een kerkdienst met gospelkoor in Harlem. Shella (21) volgde een cursus in New York. "New York moet je gewoon tenminste één keer gezien hebben. Een taalcursus in New York was dan ook echt geweldig. Ik heb een leuke tijd gehad, nieuwe vrienden gemaakt en veel geleerd.". Meer informatie over New York vind je hier: "Taalreis bestemming uitgelicht: New York"

Wat kost de Taalreis Amerika | New York?

Kostenoverzicht Taalreis Amerika – New York. De programmakosten voor een Taalreis naar Amerika zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis New York. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Amerika. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Engels op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Amerika. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Kosten voor de reistoestemming (bij Kort standaard cursus van minder dan 12 weken) of visumkosten voor studentenvisum (alle andere cursussen). Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens andere taalreis mogelijkheden in Amerika. ▶ Engels leren in Amerika – Boston. ▶ Engels leren in Amerika – Fort Lauderdale

 

Waar is de Taalreis Amerika | New York?

 

Op zoek naar een taalcursus Engels als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Engels als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

New York, Taalreis Amerika

Bestemming

Verenigde Staten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Engels! De Taalreis Amerika | New York”