Filmmaker thuisstudie of opleiding

Beroep

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie Filmmaker?

Deze thuisstudie Filmmaker wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus Filmmaker is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

99,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Filmmaker thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €99.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 9 maanden

Over de thuisstudie Filmmaker

Heb je altijd al gedroomd van een carrière in de filmindustrie, maar dan achter het witte doek in plaats van erop? Dan is de cursus Filmmaker zeker voor jou. Met deze thuisstudie leer je alles wat je moet weten om een film van professionele kwaliteit te produceren en te regisseren. En met jouw eigen visie, fantasie en gevoel voor drama word jij misschien wel de volgende Steven Spielberg!

Waarom deze thuisstudie Filmmaker bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus Filmmaker volgt u bij Laudius. Met de cursus Filmmaker leer je hoe je een professionele film kunt maken. De cursus richt zich op de belangrijkste taken bij het maken van een film: die van de producent, de regisseur en de scenarioschrijver. Maar ook de andere taken, zoals die van de technicus komen aan bod. Deze thuisstudie is geschikt voor zowel hobby als beroep, en kan je een flink voordeel bezorgen: Leer alle facetten van het film maken kennenDe cursus Filmmaker leert je niet alleen hoe je een film produceert. Je maakt kennis met alle vakgebieden die betrokken zijn bij het maken van een film. Maak zelf professionele filmsMet behulp van de kennis uit deze thuisstudie kun je zelf met een groep mensen een professionele film maken. Professionele studiebegeleidingTijdens de cursus kun je gebruik maken van de kennis van je persoonlijk studiebegeleider. Onze docenten helpen je graag met je huiswerk en je vragen! Maak van je hobby je beroep!Altijd al gedroomd van een carrière als professioneel filmmaker? Met deze cursus heb je de juiste kennis alvast in huis.

Cursusduur thuisstudie Filmmaker
Deze pagina gaat over een cursus Filmmaker,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 9 maanden. U kunt thuis een open-boekexamen afleggen voor het officiële Laudius-diploma. U betaalt bij Laudius slechts € 99,90 examengeld (elders vanaf € 125,-) Heeft u alle huiswerkopdrachten ingestuurd en hiervoor een voldoende beoordeling behaald (minimaal een 5,5)? Heeft u echter geen zin of tijd om een examen af te leggen? Vraag dan het waardevolle Getuigschrift aan. Hiermee bewijst u dat u de cursus heeft gevolgd en heeft afgerond. Na betaling van €28,50 ontvangt u het waardevolle en fraaie Getuigschrift thuis.

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals Filmmaker ?

Deze cursus/opleiding Filmmaker uit de categorie Eigen zaak volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

99.00

Cursusduur:

9 Maanden

Niveau Opleiding:

MBO

Vooropleiding:

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Filmmaker thuisstudie of opleiding”