Taalreis Engels! De Taalreis Engeland | Oxford

Taalreizen/Engels_Verenigd Koninkrijk_taalcursus_Engels_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Engeland | Oxford!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Taalcursus Engels in Oxford. Ontdek het échte Engeland tijdens een taalcursus Engels in de historische stad Oxford. Lees snel meer!

Unieke ervaringen met de Taalreis Engeland | Oxford!

Studentenstad Oxford. Als je van historie en traditie houdt, dan is Engels studeren in Oxford écht iets voor jou! Al eeuwen voelen studenten zich tot deze stad aangetrokken. De stad staat bekend om zijn culturele en educatieve historie. Er zijn vele bezienswaardigheden, winkels, musea, theaters, restaurantjes en barretjes! Tevens heerst er een knusse en typische studentensfeer: een unieke mix van traditie en modern! Oxford Universiteit is namelijk zo’n 800 jaar oud en is de oudste universiteit in Engeland. Oxford heeft kleine slingerstraatjes, vele parken om gezellig te picknicken, prachtige botanische tuinen om te verdwalen, een rivier voor boottochtjes of verschillende barretjes om even bij te komen met een lekkere kop koffie! Kortom er is voor ieder wat wils en je zult je zeker niet vervelen!. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Oxford. Ashmolean Museum en het University Museum of Natural History. Modern Art Oxford. Bodleian Library. Blenheim Palace. Doen in Oxford. Support Oxford tijdens de jaarlijkse roeiwedstrijd tussen de universiteiten van Cambridge en Oxford op de rivier de Thames in Londen. Bekijk de lievelingsboom van schrijver Tolkien in de University of Oxford Botanic Garden. Bezoek het Oxford Jazz festival. Koop een Alice in Wonderland item in Alice's Shop. Ga winkelen in High Street. Bezoek een van de vele locaties die gebruikt zijn voor TV en filmopnames (James Bond, Harry Potter, Entrapment). Ga naar een show in het 'New Theatre' of het 'Oxford Playhouse'. Nuttig een pint en Fish & Chips in de pub. Aanschouw dodo-overblijfselen in het University Museum of Natural History. Dineer in een internationaal restaurant. Manouk (20)deed een 10 weekse cursus in Oxford. "Ik kwam vooral om meer en beter Engels te praten. Dat is helemaal gelukt! Ik heb nu een Engels niveau waar ik blij mee ben!"

Wat kost de Taalreis Engeland | Oxford?

Kostenoverzicht Taalreis Engeland – Oxford. De programmakosten voor een Taalreis naar Engeland zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Oxford. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen team. Taalreis Engeland Handboek; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Engeland. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Engels op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Engeland. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket aan voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens andere taalreis mogelijkheden in Engeland. ▶ Engels leren in Engeland – Cambridge. ▶ Engels leren in Engeland – Londen

 

Waar is de Taalreis Engeland | Oxford?

 

Op zoek naar een taalcursus Engels als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Engels als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Oxford, Taalreis Engeland

Bestemming

Verenigd Koninkrijk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Engels! De Taalreis Engeland | Oxford”